Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #182235 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 15 minutes and 43 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : TAMTEGO NIE NACIS ( L ) EM-Knopcio [AMXBans] Reason : ' Prowokujesz.w ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 15393154 ' [AMXBans] Your IP : ' 188.33.137.168 ' [AMXBans] ======================================= Z gry wzięta rozmowa(WARSAW FANS HOO(L)IGANS to wlasnie TAMTEGO NIE NACIS ( L ) EM-Knopcio ): *Knopcio: to co panowie, idziemy na lody? WARSAW FANS HOO(L)IGANS: Taaa, vezo stawia Vezo: ojej Vezo: ban Powód: Prowokujesz To już któryś ban tego 10letniego dzieciaka bez szkoły, bez konkretnej przyczyny. Czekam na wyjaśnienia dotyczące tego bana. Chyba ma jakieś nieprzyjemne wspomnienia z dzieciństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Października 2014 #227728 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Zapraszam admina Vezo co ma do powiedzenia na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 27 Października 2014 #227739 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Byłem przy tej sytuacji i niestety to jest prawda Vezo troche wiecej dystansu i humoru by sie przydalo Z tego co wiem to dopiero pierwsza taka wpadka Vezo wiec nie ma co sie wsciekac kazdy popelnia bledy poczekajmy na wypowiedź Veza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #227746 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Wedlug mnie zachowanie tego admina bylo troche nie na miejscu.Ale jesli to jego pierwsza wpadka to zawsze mozna wybaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezo Napisano 27 Października 2014 #227822 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Chyba każdy normalny człowiek, który był podczas tej sytuacji na serwerze usłyszałby, co TAMTEGO NIE NACIS ( L ) EM-Knopcio chciał zasugerować. Dowodów nie mam, ponieważ nie muszę non-stop nagrywać demka, gdy ten gracz jest na serwerze (jeśli się nie mylę HLTV nie nagrywa głosu). To nie pierwszy raz, gdy ten gracz mnie prowokuje. *Knoppcio, więcej humoru i dystansu ? Oczywiście, jeśli z Tobą tak zażartuję, jest ok, bo wiem, że żartujemy, a tengracz notorycznie próbuje innym coś sugerować na mój temat i nie ma w tym ani odrobiny żartu. To nie pierwszy raz, gdy ta osoba próbuje zasugerować coś na mój temat. Tyle z mojej strony. Ja wiem, że ban był słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Października 2014 #227824 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Następnym razem nazbieraj dowodów na gracza i daj konkretnego bana w tedy nawet Ja mu go przedłużę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Października 2014 #227825 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi