Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #182235 Napisano 27 Października 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 15 minutes and 43 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : TAMTEGO NIE NACIS ( L ) EM-Knopcio [AMXBans] Reason : ' Prowokujesz.w ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 15393154 ' [AMXBans] Your IP : ' 188.33.137.168 ' [AMXBans] ======================================= Z gry wzięta rozmowa(WARSAW FANS HOO(L)IGANS to wlasnie TAMTEGO NIE NACIS ( L ) EM-Knopcio ): *Knopcio: to co panowie, idziemy na lody? WARSAW FANS HOO(L)IGANS: Taaa, vezo stawia Vezo: ojej Vezo: ban Powód: Prowokujesz To już któryś ban tego 10letniego dzieciaka bez szkoły, bez konkretnej przyczyny. Czekam na wyjaśnienia dotyczące tego bana. Chyba ma jakieś nieprzyjemne wspomnienia z dzieciństwa.
Strajk Napisano 27 Października 2014 #227728 Napisano 27 Października 2014 Zapraszam admina Vezo co ma do powiedzenia na ten temat
Knopa Napisano 27 Października 2014 #227739 Napisano 27 Października 2014 Byłem przy tej sytuacji i niestety to jest prawda Vezo troche wiecej dystansu i humoru by sie przydalo Z tego co wiem to dopiero pierwsza taka wpadka Vezo wiec nie ma co sie wsciekac kazdy popelnia bledy poczekajmy na wypowiedź Veza
Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #227746 Napisano 27 Października 2014 Wedlug mnie zachowanie tego admina bylo troche nie na miejscu.Ale jesli to jego pierwsza wpadka to zawsze mozna wybaczyc
Vezo Napisano 27 Października 2014 #227822 Napisano 27 Października 2014 Chyba każdy normalny człowiek, który był podczas tej sytuacji na serwerze usłyszałby, co TAMTEGO NIE NACIS ( L ) EM-Knopcio chciał zasugerować. Dowodów nie mam, ponieważ nie muszę non-stop nagrywać demka, gdy ten gracz jest na serwerze (jeśli się nie mylę HLTV nie nagrywa głosu). To nie pierwszy raz, gdy ten gracz mnie prowokuje. *Knoppcio, więcej humoru i dystansu ? Oczywiście, jeśli z Tobą tak zażartuję, jest ok, bo wiem, że żartujemy, a tengracz notorycznie próbuje innym coś sugerować na mój temat i nie ma w tym ani odrobiny żartu. To nie pierwszy raz, gdy ta osoba próbuje zasugerować coś na mój temat. Tyle z mojej strony. Ja wiem, że ban był słuszny.
Strajk Napisano 27 Października 2014 #227824 Napisano 27 Października 2014 Następnym razem nazbieraj dowodów na gracza i daj konkretnego bana w tedy nawet Ja mu go przedłużę
Strajk Napisano 27 Października 2014 #227825 Napisano 27 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
1
1
Popularne Dni
27 Paź
7
Najaktywniejsi w tym temacie
Strajk 3 posts
Knopa 1 post
Vezo 1 post