Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Ostrzeżenia dla adminów

n-ty dzien

Rekomendowane odpowiedzi

3 ostrzeżenia są równoznaczne z utratą rangi. Za łamanie regulaminu, bądź nieusprawiedliwioną nieobecność będziemy musieli wyciągać konsekwencje.

nick - powód - powód - powód (admin zwolniony)

Lista adminów:

*AnGeLa* 

.Meli 

gts666

Stick Vision

wdz

Lyubov

PAULINKA :* 

Prezesik 

http://multi-head.pl/topic/63493-bzyq-ub/ - słaba aktywność - słaba aktywność (admin zwolniony)

NcLR

krec1k

Portowiec

Maly Wariat

Texan słaba aktywność

ILUZJONISTA

MafiA [urlop 13-14.07]

BzyQ

Kolorowy_seN [?]

MATUS

Yo00n

PrzemKo

Lub$on słaba aktywność

PATRYCJA :*:* (ksiezyc) - brak dowodów - nadużycie rangi admina

• 2 weeks later...

Przykro mi, że nie mogę spędzić tyle czasu na serwerze, ile jest wymagane, ale jak próbuje tam grać to mnie wyrzuca i mi wyskakuję taki komunikat "Fake players spamming or protocol volation" i serwer przestaje przestaje istnieć dla mojego csa.. i ostatnio tak często, troche to irytujące, bo jak znajdę czas to nadal nie mogę go poświęcić na granie..

• 1 month later...

Zamiast aktualizować to zacznę od posta, a potem się ewentualnie wyciągnie jakieś wnioski czy konsekwencje. To moje pierwsze podliczanie adminów i zacznę od tego, że dodałem do listy admina dsa. Ogarnąłem aktywność wszystkich adminów i wygląda to tak, że niektórzy nie zagrali ani minuty w przeciągu tygodnia, niektórzy nawet od miesiąca... Jeśli ktoś nie ma zamiaru pomagać, to admin jest mu chyba nie potrzebny.. A takich "aktywnych" by się przydało więcej. Chciałbym wiedzieć co zrobić z adminami piff.paff, ctsk (zero aktywnosci od miesiaca), sensej huligan, Broniek i Zew Natury, znikoma aktywność na serverze... Reszta jest w porządku.

Aktualizacja. Z racji tego, że teraz były święta, to aktywność mogła spaść i to nie jest nic złego. Miły jest fakt, że niektórzy wyjaśnili jak wygląda sytuacja. Rozstalismy się z adminem sensej huligan i piff.paff z powodu ich zerowej aktywności oraz braku zainteresowania z powodu ostrzeżeń, smutny jest fakt, że piff.paff się odezwał dopiero, jak stracił admina. W dniu dzisiejszym admin ctsk zostaje również usunięty, a admin Zew Natury, jeśli ma ochotę dalej pełnić tę funkcję powinien poprawić swoją aktywność, która jest znikoma.. Do grona adminów dołączyła @Lyubov i mimo jej ogromnej aktywności, przydałoby się jeszcze kilku adminów, bo jest ich zdecydowanie zbyt mało.

To by było na tyle, życzę wszystkim udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku. Pozdrawiam.

W dniu dzisiejszym admin @Zew Natury przestał pełnić swoją funkcję. Z racji tego, że adminów jest mało, a zainteresowanie tym stanowiskiem znikome, do naszego wąskiego grona dołączył gracz Paulinka :* Spotkało się to z krytyką z powodu niedopełnienia formalności, oraz nadania mu rangi, bez konsultacji z resztą składu.. Stało się tak dlatego, że adminów jest bardzo mało, gracz Paulinka jest doskonale znany na serwerach MH, pełnił wcześniej funkcję admina na ODD2#1. Będzie on adminem na trochę innych zasadach, gdyż praca nie pozwala mu na wypełnianie planu minimum, czyli te 7h tygodniowo, ale jeśli tylko ma możliwość to gra bardzo dużo(rozegrał ponad 49godzin w ciągu tego tygodnia), oraz pomaga w wyłapywaniu oszustów, sumiennie wykonując obowiązki admina. Z całej ekipy jestem zadowolony i dziękuję im za to, że nadrabiają za mnie.. gdyż ostatnio nie mogę poświęcić tyle czasu ile bym chciał, a jak już wchodzę na serwer to raczej w godzinach wieczornych i nocnych. Wszelkie informacje, problemy czy skargi proszę zgłaszać mi na PW, jeśli tylko zależy wam na tym, bym się z nimi zapoznał, Pozdrawiam.

edit/ Postanowiłem usunąć adminowi @*AnGeLa* oraz sobie ostrzeżenie za brak aktywności. Nie muszę tego chyba argumentować.

Jak co tydzień, parę słów ode mnie.. Pierwsze co to jestem bardzo zadowolony, że admin @prezesik do nas wrócił :) bardzo fajna sprawa.. Druga bardzo fajna sprawa, to aktywność adminów, która jest bardzo dobra, chociaż zdarzają się wyjątki, admini , @wdz oraz @.Meli w tym tygodniu wypadli bardzo słabo, liczę na jakieś wyjaśnienia, albo chociaż poprawę. Broniek od jakiegoś czasu bardzo mało czasu poświęca na grę i zastanawia mnie, dlaczego nie kwapi się, by to wyjaśnić... Nie wymagam od kogoś by spędzał mnóstwo czasu na serwerze, grał i w ogóle, to nie jest przecież obowiązek, ale jeśli chce się być adminem, wyraża się chęć pomocy w ogarnianiu serwera, a potem się to olewa, to jaki jest w tym sens ?

Następna sprawa, to proszę by każdy admin się zapoznał z następującymi tematami:

http://multi-head.pl...adminów-wpłaty/

oraz

http://multi-head.pl...łata-za-admina/

To by było na tyle, dziękuję wszystkim za pomoc :) Pozdrawiam.

Dodam troche info co do mojej sprawy.

Nowego pcta mialem juz miec w sobote, ale bank uniemozliwil mi to (banki..), wiec jezeli transport dojedzie na czas i wszystko pojdzie po mojej mysli powiniem byc juz na serwerach dzisiaj/do srody.

W najgorszym przypadku powinienem miec juz tego pcta do soboty i wtedy wszystko powinno wrocic do normy.

Jak cos sie zmieni dam znac w tym temacie.

@Underd0g nie wszyscy dostali i przez ponad tydzień nie dawałem znaku życia więc postanowiłem, że napisze.

Właśnie dostałem kredyt i jadę zaniedługo już go odebrać, także do wieczora już normalnie będę grał.

• 3 weeks later...
Gość Guest

Ostatnio tylko sprawdziłem godziny i przymknąłem oko na nieobecności, nie prosiłem o wyjaśnienia itp ale tym razem bym chciał wiedzieć, czy coś się stało, że admini @dsa, @wdz są bardzo rzadko aktywni, tak samo Prezesik... ciężko coś napisać? Nie wiem czy znudziło Wam się granie, czy macie jakiś ważny powód? Poza nimi reszta jest ok, @.Meli dużo pracuję, więc nie będę wymagał od niej by na siłę przegrywala godziny, a były takie czasy, że ten serwer stał jako tako między innymi dzięki niej, a wiem też, że w miarę możliwości wchodzi na serwer. To na by było na tyle, pozdrawiam.

• 2 weeks later...

siemka    moja aktywnos na nicku była mała  bo zapomniałem zmienic nick na ten nowy  i jak by ktos patrzył aktywnosc w grze to grałem  pod Vision  ale juz     gram dalej na Stick Vision żeby nie było    jakiś  problemów zbednych i ostrzeżeń

• 2 weeks later...
Gość Guest

dziwna sprawa... I nawet nie można Ci pomóc bo niby jak.. reinstal'nij csa albo format zrób jak Ci to nie sprawi problemu. Nie wiem co mam Ci poradzić...

Gość Guest

Zrobiłem małą aktualizację. Do grona adminów dołączył Maly Wariat. Sprawdziłem godziny i nie ma tragedii, a Ci którzy mniej czasu poświęcają grze, wytłumaczyli dlaczego tak jest i wszystko wygląda dobrze. 

• 4 weeks later...

Aktualizacja. Następujący gracze wykazywali bardzo słabą bądź praktycznie zerową aktywność w ciągu ostatniego tygodnia : @.Meli (Ganja Mafia)

Proszę o wyjaśnienie, bądź zgłoszenie rezygnacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...