vision Napisano 13 Kwietnia 2015 #303662 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 moja aktywnos moze nieco spasc nie duzo poniewaz mam rózne godziny pracy ostatnio ale sie staram a meli za gracica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 14 Kwietnia 2015 #304063 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Moja aktywność ostatnio jest znikoma i będzie jeszcze przez około 2 dni (remonty w domu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 17 Kwietnia 2015 #305450 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 http://www23.zippyshare.com/v/3ugXPodI/file.html zwróć ktos uwage co napisał texsan n a moje gra na ts i ma info nie chce byc chamski ale sprawiedliwosc musi byc tymbardziej że to admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
texan Napisano 17 Kwietnia 2015 #305457 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Na co zwrocic uwage maja ? Spojrz na swoje zachowanie a potem oceniaj innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 17 Kwietnia 2015 #305458 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Na co zwrocic uwage maja ? Spojrz na swoje zachowanie a potem oceniaj innych no twoje zacjowanie nie jest zbyt miłę dziwne ze jak wychodziz z serwa wciaz jest gadane o tobie ze jestes arogancki i chamski tylko nikt ci uwani nie umiał zwrucic a jak ktos cos mówi piszesz to juz wszyscy wiedza gts to potwierdza krecik rdk iluzionista itd. a to ze masz admina nie ,musiesz sie wywyższać nie jestes sam a ts o ts sam napisałes nie jestem w obec tego obojetny gramy czysto...sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
texan Napisano 18 Kwietnia 2015 #305522 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Jak już zaczynamy sie oskarżać to teraz moja kolej naucz sie pierw ortografii bo pisać to ty raczej nie umiesz. Mowisz ze ja jestem arognacki i nie potrafie sie zachować ? a kto wyzywa ludzi i kickuje albo banuje za to ze ci flesha rzucił niechaco albo smoke ? no ty. W ogole nic nie ogarniasz z adminowania, sam wyzywasz ludzi za byle co przykłady (spierdalaj debilu jebany , pojebalo cie kurwa itd) mam na to swiadków. Ostatnio na say @ napisales zeby ktoś spierdalal. Gram na tsie i co zabronisz mi ? nie zawsze info ktos daje na tsie a ts to jedynie jest kominukator wiec ogarnij sie chłopczyku bo juz mnie tez denerwujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 18 Kwietnia 2015 #305555 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Sory tekxan ale znajomość regulaminów to podstawa a nasz jasno zabrania takich rzeczy jak ts. http://multi-head.pl/topic/19908-regulamin-serwera-ffa/ -- pkt.14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 18 Kwietnia 2015 #305811 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Jak już zaczynamy sie oskarżać to teraz moja kolej naucz sie pierw ortografii bo pisać to ty raczej nie umiesz. Mowisz ze ja jestem arognacki i nie potrafie sie zachować ? a kto wyzywa ludzi i kickuje albo banuje za to ze ci flesha rzucił niechaco albo smoke ? no ty. W ogole nic nie ogarniasz z adminowania, sam wyzywasz ludzi za byle co przykłady (spierdalaj debilu jebany , pojebalo cie jestem głupi itd) mam na to swiadków. Ostatnio na say @ napisales zeby ktoś spierdalal. Gram na tsie i co zabronisz mi ? nie zawsze info ktos daje na tsie a ts to jedynie jest kominukator wiec ogarnij sie chłopczyku bo juz mnie tez denerwujesz hehe wporzadku hehe na say@ przeprosiłem bo miało byc na u@ jak sobie z prezesem piuszemy zawsze sa jaja nie wywalam ludzi za nic a kink co tylko kink nie ban aortografię sam co drugie słow masz podkreslone skonczyłem tu chodzi o ts nie o cała reszcze a piszesz to bo szukasz zemsty za pare słów prawdy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
texan Napisano 18 Kwietnia 2015 #305895 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 co drugie słowo podkreslone? wiesz co to jest ortografia a interpunkcja? nie szukam zemsty tylko mowie co zaobserwowałem, i nie było to do prezesika tylko do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #303767 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Prosiłbym o spokój, team speak jest zabroniony, ale i tak mnóstwo ludzi z niego korzysta, ciężka sprawa do udowodnienia.. wręcz niemożliwe. Można jedynie prosić, by tego nie robić. Co do żartów, kicków, banów czy wyzywania się wzajemnie, prosiłbym po prostu o profesjonalizm, to, że jesteście tu adminami nie znaczy, że jesteście lepsi od innych, że macie być profesjonalistami, znać regulamin na pamięć i konsekwentnie weryfikować każde zachowanie danego gracza. Jesteście dorośli, to co przeczytałem wyżej wygląda jakbyście mieli po 15 lat i byli do tego niedojrzali. Proszę o zakończenie tej kłótni, dojrzałości i robienie tego co do was należy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 19 Kwietnia 2015 #306116 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 No ok nie ma co tego ciągnąć temat do nikąd ale chodziło mi głównie o odżywki donie względem tej malolaty aneti każdemu ciskales o to i to już nie było śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 25 Czerwca 2015 #12907 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Sorki moja aktywność jest mniejsza mam problemy z komputerem ostatnio teraz mam w naprawie więc pojawię kiedy jutro wieczorkiem albo w weekend już powinienem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 26 Czerwca 2015 #10903 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 wdz, wypadało by zrobić aktualizację, bo już troszkę czasu minęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 28 Czerwca 2015 #69515 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Aktualizacja 28.06 : - usunięto adminów Underd0g - dodano adminów ILUZJONISTA, BzyQ, MafiA, Matus, Kolorowy_seN [?], Yo00n, Lub$on - nieusprawiedliwiona nieobecność admina Prezesik. przez 3 tygodnie [dodana słaba aktywność ] Aktualizacja 06.07 : - 3 ostrzeżenie dla gracza Prezesik. = admin zwolniony - Maly Wariat - brak GT, kontakt Steam bym prosił - Urlop admina MafiA do 13-14.07 - Koniec urlopu .Meli - Admini Texan, Lub$on wykazali słabą aktywność w ostatnim tygodniu Z większością rozmawiałem i na małe luki w godzinach przymknąłem oko. Aktualizacja 09.07 : - dodano admina ::Bu[K]a:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Lipca 2015 #4752 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Admin @mafia2055 otrzymuje ostrzeżenie za nieodpracowanie warna http://multi-head.pl/topic/66443-punkty-ostrze%C5%BCe%C5%84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi