Long way to hell Napisano 20 Lutego 2016 #400345 Napisano 20 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina):19:01 / 2016-02-20 Nick admina/gracza, który zawinił: Nie wiem który admin Dowody: V BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 30 Long way to hell connected [Orzelek[45k]] *DEAD* NafuQany : radek jaki perk? [snajper XXL] *DEAD* RADEK*_* : [Orzelek[45k]] *DEAD* NafuQany : a t onie [snajper XXL] *DEAD* RADEK*_* : ulubiony [COD:MW] Witaj w Modyfikacji Call of Duty stworzonej przez QTM_Peyote [COD:MW] W celu uzyskania informacji o komendach napisz /pomoc. [Talib] *DEAD* AkaNiochu : 59 kili 4 hs Wpisz 'amx_langmenu' w konsoli aby wyswietlic menu z wyborem jezyka [ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: "Blokujesz slota" [ReasonKicker] ========================================== Kicked :"Blokujesz slota" Świadkowie: Jak wyżej widać ,,RADEK /NafuQany" Oraz inni obecni gracze Uzasadnienie: Jakim cudem admin kickuje mnie za blokowanie slota 10 sec po tym jak wchodze na server i przypadkowo rzuciło mnie do Specta? Proszę o wypowiedz admina który tu zawinił. Niech uzasadni dokładnie powód za który dostałem kicka. Bo to jest po prostu śmieszne, wchodze na server (poprzednio przez kicka o reklamie gdy wpisalem 1v5, w nastepnej wiadomosci 15.9 ale to kick z amx za reklamowanie rozumiem. Dosłownie na spec siedziałem mniej niz 15 sekund. @EDIT: Kicked by Console: "[AB] Reklama [say]" Kicked :"[AB] Reklama [say]" Connecting to 80.72.40.110:27027... Connection accepted by 80.72.40.110:27027 * Przywileje ustawione BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 31 Long way to hell connected Komandoo (RADIO): Fire in the hole! Sigar killed xAce with p90 M connected Sigar killed Niedzwiedz z Transferu with p90 M is joining the Counter-Terrorist force Zapraszamy na Multi-Head.pl [brak] *SPEC* Long way to hell : chryste panie [COD:MW] Witaj w Modyfikacji Call of Duty stworzonej przez QTM_Peyote [COD:MW] W celu uzyskania informacji o komendach napisz /pomoc. [EXP] Od godziny 22 do 7 exp jest podwojony. Wpisz 'amx_langmenu' w konsoli aby wyswietlic menu z wyborem jezyka [Plutonowy[35K]] *DEAD* Radziej[sT] : haha [snajper XXL] *DEAD* Vintorious : czo? Wpisz 'amx_help' w konsoli aby uzyskac liste komend Pozostaly czas: 13:02 min. Nastepna mapa: de_inferno *** Sigar killed Pawelllllos with a headshot from p90 *** NafuQany killed Simon with scout [HPK] Players with ping higher than 180 will be kicked! Multi-Head: Najlepszy gracz w tej rundzie: MuMia [ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: "Blokujesz slota" [ReasonKicker] ========================================== To jakiś żart prawda? Gracz zapytał co oznacza ..K" przy klasie chciałem napisać ,,k=1000lvl czyli 45k tzn Iż wymagany lvl na dana klase = 45000 /45k" dostałem kick z amx po czym wchodze na server i znowu kicka od admina dostaje bo na spec mnie wrzuciło .....
klopsik bejbe Napisano 20 Lutego 2016 #400454 Napisano 20 Lutego 2016 Po wpisywaniu jakiejkolwiek liczby kickuje Cie automatycznie. Nas adminow tak samo.
Long way to hell Napisano 20 Lutego 2016 Autor #400461 Napisano 20 Lutego 2016 ,,jakiejkolwiek liczby" hmm ale czy ty wgl zwracasz uwagę na to o czym jest temat?. Zostałem wrzucony na spec a po 10 sekundach +- dostaje kicka od Admina za blokowanie specta. Nie chodzi mi tu wcale o Kicka ze strony amx za reklame (wpisywanie cyfr).
klopsik bejbe Napisano 21 Lutego 2016 #400527 Napisano 21 Lutego 2016 Ja zwrocilem uwage tylko a to z liczbami, z reszty niech sie tlumaczy admin ktory Cie kickowal.
OfTheKubix Napisano 21 Lutego 2016 #400952 Napisano 21 Lutego 2016 Jeżeli administrator Cię wyrzucił z powodem Blokujesz Slota, ma do tego prawo gdy siedzisz w specie więcej niż np. 5minuit. A jak jesteś np. w tt to samo Cię kicka po 50/90sek afk. A jeżeli celowo Cię przerzucił do Specta i kicknął to powinien dostać degrada. Ale brakuje elementu KTO?
Long way to hell Napisano 22 Lutego 2016 Autor #401131 Napisano 22 Lutego 2016 No właśnie czekam na Opiekuna. Gdyż ma możliwość sprawdzenia, ale polecam czytać ze zrozumieniem gdyż NIE chodzi tu o ,,Afk na spect" .... Nie byłem afk ani minuty. Po prostu wybierając drużynę (nie zwróciłem uwagi na to że w tt jest więcej niż w ct) więc automatycznie rzuciło mnie na spect. po chwili 10-15 sec dostaje kicka. i to 2 krotnie jak widać wyżej. Gdy wróciłem napisałem ,,Niech admin teraz idzie i wypowie się na forum" jak widać był jakiś mądry który się uwziął / Nie zwrócił uwagi że dopiero się połączyłem z serverem i od razu kickował. Ale nie ma mądrego by się przyznać co jest zadziwiające. Jeżeli opiekun servera przeczyta temat prosiłbym o sprawdzenie logow używanych komend z tej godziny <<<<18:40-18:55>>>> To było w tym przedziale czasowym. Bo widze Admin się nie przyzna do popełnionego błedu.
Malu Napisano 23 Lutego 2016 #401504 Napisano 23 Lutego 2016 W logach nic ciekawego nie widzę, może admin czyścił sloty bo dużo osób było na spec i się do nich przez przypadek załapałeś. Nie ma co drążyć tematu, miejmy nadzieje, że nie będzie więcej takich problemów.
Malu Napisano 23 Lutego 2016 #401505 Napisano 23 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
2
1
Popularne Dni
20 Lut
3
21 Lut
2
23 Lut