Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #227670 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Nick: NUM_- Wiek: 23, Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem adminem na publicznych i prywatnych serwerach, Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 (kiedyś robiłem modyfikację pluginów ale to było ponad 4 lata temu ), Staż w CS-sie: 9 lat, Steam / NonSteam: 0:1:8129067, Dlaczego Ty: Z początku nie miałem najmniejszego powodu, aby składać podanie, ponieważ Wasza Załoga zawsze była na miejscu i o czasie, gdy była potrzebna na serwie. Bardzo przyjemnie mi się gra u Was na DD2 chciałbym pomóc Wam w prowadzeniu porządku na serwerze. Biorąc pod uwagę mój staż gry w CS'a, wyłapanie oszusta nie stanowi dla mnie problemu. Także często jak gram zdarzają się sytuacje że admina nie ma a ktoś łamie zasady - przeklina, nadużywa mikrofonu, a tym bardziej czituje, Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 godziny. Na weekendzie jestem dostępny cały czas do 20, Kontakt: steam / pw, Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/NUM_-/80.72.43.106:27027/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Października 2014 #227694 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Dobij brakujące godziny i rozpatrzymy podanie ponownie. Na ten czas zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi