Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #227617 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Witam graczy Multi-Head Jestem właścicielem nadchodzącej sieci serwerów 1.6 pod nazwą przewodnią KrupnikCs.eu KrupnikCs już kiedyś zadebiutował i miał świetlaną przyszłość. O jej końcu zadecydował brak funduszy i zbyt duża dobroczynność właściciela dla graczy Krupnika. Teraz już mamy fundusze i nie wszystko leży na barkach właściciela, jest pomoc i można się rozwijać. Pewnie sami z doświadczenia wiecie, że nie idzie samemu pokierować wielką siecią, bo taki był Krupnik w swoim czasie. Samemu jeszcze idzie, ale z dnia na dzień przybywa więcej obowiązków, wtedy to ciebie zasypuje i potrzebujesz szybko dodatkowych rąk . KrupnikCs, startuje dnia 1.11 na czele będzie stał serwer JailBreak. Chcę wam złożyć propozycję, nie współpracę tylko wymianę linkami w stopce lub innym możliwym miejscu. Na współpracę jest za wcześnie by mówić, nie znamy się, my jesteśmy powstającą siecią a wymiana linkami nikomu nie zaszkodzi. Pewnie zaraz rzuci się masa obrońców krytykująca mnie, gdzie z taką propozycją. Owszem dlatego nie składam propozycji współpracy, a wymiany linkami. Wymiana linkami daje nam i wam tyle, że przyczyniamy się do naszej lepszej widoczności. Korzyści są obustronne. Działa to na zasadzie jak wpisanie się w Katalogi SEO. Można ze mną się skontaktować tutaj lub na forum KrupnikCs.eu i Gadu 51696097. Link do wymiany wygląda tak (wymiana w stopce forum lub inne możliwe miejsce): http://krupnikcs.eu]KRUPNIKCS.EU[/url] Wasze jest podobne, tyle że z waszą nazwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #227646 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Jeśli wciąż macie jakieś wątpliwości, myślicie że chcemy was wykorzystać. To proszę na forum KrupnikCs.eu spojrzeć na nasze statystyki "online w ciągu 24h". Proszę Statystyki z godziny 11:00 "Użytkowników: 20, Niezarejestrowanych: 194" Jesteśmy 5 dni przed Oficjalnym Startem Sieci tzn. że jeszcze nie wystartowaliśmy i ciągle pracujemy nad Forum i Serwerami a ludzi już od groma tzn. że nasze reklamy działają . Teraz czy wy skorzystacie z naszej oferty to wasza brożka Proszę napisać do mnie na gadu : 51696097 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Października 2014 #227689 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Takie propozycje wypadałoby omawiać na PW. Co nie zmienia faktu, że na tę chwilę nie jesteśmy zainteresowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Października 2014 #227690 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi