Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227300 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nick: Pandasek Wiek 16lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem tylko na jednym serwerze , nie było problemów. Znajomość AMXX (W skali 1-10) 6 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / Non Steam: Non Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Pandasek%20%3AD/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .! Ponieważ , na codzień wydaję mi się , że niektórzy chitują , ale nie mam ich jak sprawdzić , dzięki adminowi będę mógł, nie lubie gdy chiter psuje gre mi , przy okazji innym. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 godz. dziennie Kontakt GG: 51747617 Posiadam Micro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Października 2014 #227304 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Brak steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Października 2014 #227305 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi