Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227284 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nick: DestroyYou Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem adminów na kilku innych serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Moja znajomość AMXX to 8/10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam (konto na Steamie to: DestroyYou1234) Dlaczego Ty: Powinienem zostać adminem, ponieważ czasami na serwerach, kiedy nie admina są cheaterzy. Ja wchodzę codziennie na serwer sprawdzić czy ich nie ma (czy zgłosić adminowi). Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Poświęcam 3-4 godziny. Kontakt:Steam,PW na Multi-Head Link do GameTracker'a:Mój link do gametrackera to:http://www.gametracker.com/player/DestroyYou/80.72.40.110:27008/ ___________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 26 Października 2014 #227287 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:NIe spełniasz wymagań Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi