pwnz Napisano 20 Lutego 2016 #400273 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Twój nick podczas gry:pwnz Godzina, data zdarzenia:20,2,2016 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Napisałem raz ''nie kamp kurwa'' i ban na 30 minut to ma być normalne czy admin jakiś upośledzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 20 Lutego 2016 #400282 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Zapraszam admina @ do przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwnz Napisano 20 Lutego 2016 Autor #400285 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 zanim tu wejdzie ban minie , ja rozumiem że na serwerze ma być kultura natomiast za to jedno słowo karać banem na 30 min to przesada i wcale nie płacze tylko zwracam uwage co ''mamba'' wyprawia'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2016 #400348 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Ale drogi Panie... Przecież co chwila wyskakuje na serwerze informacja, że obowiązuje kultura. Więc w jaki inny sposób admini mają Wam tłumaczyć, że takowa zasada panuje? Ty powiedziałeś raz "kurwa" kolejny powie też raz i następny... I jaki z tego morał? Każdy na serwerze sobie "RAZ" pozwoli i wyjdzie wielkie burdello bum bum... Myślę, że rozumiesz mój przekaz. A tymczasem to zamknę, bo ban się należał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2016 #400349 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi