Danonkowy Napisano 20 Lutego 2016 #400263 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina):2016-02-20 Nick admina/gracza, który zawinił:Botor Dowody:brak Świadkowie:Klopsik Uzasadnienie:Podobno miny na respie mozna stawiac dostalem bana za to ze postawilem miny na respie . A ze zabila mina botora ktory nie mogl wykonac nuke to dostalem bana . Miny nie byly postawione kolo przejscia . Naprawde nie wiem za co ten ban Byl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 20 Lutego 2016 #400278 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 5. Zakaz stawiana min: w przejściach, w oknach, na schodach, w wentylacji oraz na i przed drabiną oraz na respie przeciwnika. (Ban 30 min) Na czyim respie postawiles te miny swoim czy przeciwnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 20 Lutego 2016 #400302 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Na swoim respie potawił. Mówiłem Botorowi, że na swoim można ale nic nie reagował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 20 Lutego 2016 #400462 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Tak, dałem bana za miny. Miny były na respie drużyny w której znajdował się @Danonkowy. @klopsik bejbe napisał mi po daniu bana Jeżeli to konieczne mogę przyjąć karę. Jeżeli trzeba mogę demko dodać, ale to jak wy uważacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lutego 2016 #400650 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Musisz przeczytać regulamin! Najważniejsze... Tak btw, stawianie min na respie swoim również powinno być zabronione... To tak jak bydać zakaz kładzenia min na BS, ale tylko na A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lutego 2016 #400652 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi