Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_green">UB</span> Prośba o ub

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Fazi

Pomiędzy 20-21 dnia 24-10-2014

OnlyDD2 #2 

Mapa: De_dust2

STEAM_0:0:2080901776

Nie rozumiem za co zostałem zbanowany , ponieważ nigdy nie używałem "cheatów" na tym serwerze :) Serwer jest przyjemny i fajnie się gra , wydaję mi się ,że ktoś się pode mnie po prostu podszył i dlatego zostałem wcześniej zbanowany (jak grałem to wyskoczyło "Masz aktywnego kolego :)" ,a ja jestem pewny w 100% ,że nie zostałem wcześniej zbanowany. Wstawiłbym SS'y ,ale ich nie mam . 

Napisano

Na Twoim nicku jest 5 permów , dostałeś bana ode mnie bo z tego co wiem nynek to sprawdził i potwierdziło się że miałeś robione screeny  nie wstawiałeś ich i dlatego masz perma  . Jak dla mnie bez Ub . Pozdrawiam

Napisano

Nie rozumiem dlaczego go dostałem i nie mam nigdzie ss'ów ,z resztą grałem z tobą przez miesiąc co najmniej i NIGDY nie cheatowałem ...

Napisano

Gdybym ja dostał bana to bym miał ss'y nie po to ich szukałem przez co najmniej 20 minut dla mnie to jest nie zrozumiałe z tym banem ,ponieważ JA go nigdy nie dostałem ... Chodzi mi o to ,że ktoś się musiał pode mnie podszyć na tym serwerze gram od max 2 miesięcy... i pierwsze słyszę ,że "mam" 5 permów.... bo dowiedziałem się od Ciebie przed chwilą ... 

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

dostajeszub.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...