Gość Guest Napisano 24 Października 2014 #226601 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Nick: Fazi Pomiędzy 20-21 dnia 24-10-2014 OnlyDD2 #2 Mapa: De_dust2 STEAM_0:0:2080901776 Nie rozumiem za co zostałem zbanowany , ponieważ nigdy nie używałem "cheatów" na tym serwerze Serwer jest przyjemny i fajnie się gra , wydaję mi się ,że ktoś się pode mnie po prostu podszył i dlatego zostałem wcześniej zbanowany (jak grałem to wyskoczyło "Masz aktywnego kolego :)" ,a ja jestem pewny w 100% ,że nie zostałem wcześniej zbanowany. Wstawiłbym SS'y ,ale ich nie mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2014 #226612 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Na Twoim nicku jest 5 permów , dostałeś bana ode mnie bo z tego co wiem nynek to sprawdził i potwierdziło się że miałeś robione screeny nie wstawiałeś ich i dlatego masz perma . Jak dla mnie bez Ub . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2014 #226620 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Nie rozumiem dlaczego go dostałem i nie mam nigdzie ss'ów ,z resztą grałem z tobą przez miesiąc co najmniej i NIGDY nie cheatowałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2014 #226625 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Gdybym ja dostał bana to bym miał ss'y nie po to ich szukałem przez co najmniej 20 minut dla mnie to jest nie zrozumiałe z tym banem ,ponieważ JA go nigdy nie dostałem ... Chodzi mi o to ,że ktoś się musiał pode mnie podszyć na tym serwerze gram od max 2 miesięcy... i pierwsze słyszę ,że "mam" 5 permów.... bo dowiedziałem się od Ciebie przed chwilą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Października 2014 #226689 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Nie wiem skąd admin wziął sobie aktywnego bana no ale ok oczywiście ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Października 2014 #226690 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi