Gość Guest Napisano 24 Października 2014 #226436 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Witam, zostałem przed chwilą zbanowany permanentnie na serwerze. "[AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'ban na VAC, zegnamy :)' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:13593984' [AMXBans] Your IP: '85.193.218.x'" Jak opisać tą sytuację? Byłem oślepiony flashem w trupie, grałem w ct, aż tu nagle dostałem bana z w/w wiadomością. Wcześniej nic nie pisałem, po prostu grałem. Ktoś może to wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Października 2014 #226437 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Admin się pomylił dostałeś ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Października 2014 #226438 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi