Kenpachi Zaraki Napisano 23 Października 2014 #226270 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witam!! Wiem, że wszyscy za mną tęsknili, szczególnie August <3 i reszta, poprzednim razem zniknąłem nagle, takie *puf* i pojawiam się znowu *puf* . Uporządkowałem co miałem uporządkować i wróciłem do cs'a, a że serwer FFA cs:go jest naprawdę nieźle rozkręcony to tym chętniej wbiłem bo szczerze mówiąc przeszedłem już prawie całkiem na GO, jeszcze tylko jedna osoba mnie non stop woła do 1.6 Dla tych którzy mnie nie znają albo znają ale nie pamiętają postanowiłem się konkretnie przywitać i przedstawić od deski do deski mimo, iż i tak większość z Was ma to gdzieś A więc zacznę od końca mimo iż to nie jest po "polskiemu". Lubię grać w cs'a Na MH jestem już bardzo długo z dużymi przerwami z racji, że nie potrafię nigdzie na dłużej usiedzieć więc mało kto mnie zna Cieszy mnie rozkręcony serw cs go Nie liczcie, że nauczę Was grać w te karabiny, sam osobiście rzucam tylko "knajfami" Jestem trollem lepszym od wielu, którzy uważają się za mistrzów Gdy nie mam racji to będę się spierał do czasu, aż będę ją miał Nie radzę się ze mną zadawać, jestem toksyczną bestią bez sumienia i uczuć Jestem zły do szpinaku kości, które zjadłem na obiad Szukam kotów, które będę mógł użyć do moich czarów Są trzy najważniejsze rzeczy w moim życiu: muzyka, glany, łóżko Lubię anime Muzyka:rock,metal trochę rapu Nazwano mnie Kamil lecz wolę prostolinijną formę Samael Liczę sobie wieków 17 Na steam znajdziesz mnie gdy będę tego chciał Jeśli masz duszę to możesz mi ją oddać Jestem wiecznym spamerem Wstrzykuję sobie marichuanen, piję kokainen i palę anfe Znam tu kilka-naście osób ale nie wymieniam to reszta się obrazi i będzie smutać Wspominałem już jaki ze mnie spamer? Spotkacie mnie na Cs;GO FFA Jeśli czegoś jeszcze nie powiedziałem to trudno, możecie pytać. Pozdrawiam <3 :* P.S.Nie P.S.2 Nie jestem gejem. 110% czystego hetero P.S.3 No i najważniejsze, jestem patriotą, nie lubię gdy ktoś obraża Polskę, wtedy robię się nieprzyjemny bez względu na czekające mnie konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Października 2014 #226271 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witaj ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 23 Października 2014 #226277 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 23 Października 2014 #226280 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Cześć :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Października 2014 #226282 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witaj z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Października 2014 #226290 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 czesc mysle ze sie zapoznamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi