Gość Guest Napisano 23 Października 2014 #226088 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witam serdecznie Piszę z propozycją przywrócenia dawnego reapera który posiadał brak rozrzutu broni, wkońcu to klasa premium , która teraz jest bezużyteczna a fajnie się nią grało. Coraz więcej osób proponowało przywrócenie reapera, proszę o rozważenie propozycji. Pozdrawiam Daviax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 23 Października 2014 #226238 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Myślę, że dawny Reaper był za dobry. Jednak nie bez powodu go osłabili. Ale myślę, że można by go trochę poprawić np. dodać 2 rakiety, 1/10 z M4 i 1/12 z uzi, lub odwrotnie, bo statystyki początkowe ma bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 #226250 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Myślę, że dawny Reaper był za dobry. Jednak nie bez powodu go osłabili. Ale myślę, że można by go trochę poprawić np. dodać 2 rakiety, 1/10 z M4 i 1/12 z uzi, lub odwrotnie, bo statystyki początkowe ma bardzo dobre chodzi o to aby dodac mu brak rozrzutu , tym się reaper charakteryzował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 #226263 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Brak rozrzutu zamiast tych 1/12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 23 Października 2014 #226278 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Reaper jest własne naprawiany w najbliższych dniach pojawi eis na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 23 Października 2014 #226279 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi