Gość Guest Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witam serdecznie Piszę z propozycją przywrócenia dawnego reapera który posiadał brak rozrzutu broni, wkońcu to klasa premium , która teraz jest bezużyteczna a fajnie się nią grało. Coraz więcej osób proponowało przywrócenie reapera, proszę o rozważenie propozycji. Pozdrawiam Daviax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Myślę, że dawny Reaper był za dobry. Jednak nie bez powodu go osłabili. Ale myślę, że można by go trochę poprawić np. dodać 2 rakiety, 1/10 z M4 i 1/12 z uzi, lub odwrotnie, bo statystyki początkowe ma bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Myślę, że dawny Reaper był za dobry. Jednak nie bez powodu go osłabili. Ale myślę, że można by go trochę poprawić np. dodać 2 rakiety, 1/10 z M4 i 1/12 z uzi, lub odwrotnie, bo statystyki początkowe ma bardzo dobre chodzi o to aby dodac mu brak rozrzutu , tym się reaper charakteryzował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Brak rozrzutu zamiast tych 1/12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Reaper jest własne naprawiany w najbliższych dniach pojawi eis na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi