Gość Guest Napisano 22 Października 2014 #225833 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Nick: KoXan Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na kilku serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Prawie 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram dużo w godzinach 21:00 - 3:00 gdzie często lata sporo odpałów nad którymi nie ma kto zapanować, o tej godzinie zazwyczaj żadnego admina nie ma a odpaleni koledzy robią co chcą, myślę że pomimo tego że jest sporo adminów na serwerze to przydam się gdyż zauważyłem że często zdarzają się sytuacje, że admina brak a serwer full, kupa ludzi na txt/flashe/pingi/kultura, a nie ma kto im przemówić do rozsądku. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 do 5-6 godzin Kontakt: GG: Steam / Forum / GG Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/KoXan/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 23 Października 2014 #226235 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Jestem na TAK -wiek -Steam -ogarnięty -kulturalny -godziny są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Października 2014 #226243 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Często na serwerze Kulturalny Ogarnięty Steam Wiek Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Października 2014 #226746 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Jestem na TAK. aktywny, zgłasza cziterów, siedzi na ts, kulturalny i ogarnięty. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 25 Października 2014 #226781 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Admin przyznany na okres próbny ,nie zmarnuj tego.Powodzenia.W razie jakichkolwiek pytań pisz do mnie lub S@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 25 Października 2014 #226782 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi