Gość Guest Napisano 22 Października 2014 #225651 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Nick: Zew Natury Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): adminowałem dość sporo czasu na tym serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): umiem obsługiwać amxmodmenu i wychwytywać czitów. Staż w CS-sie: 1,5 roku Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Adminowałem już na tym serwerze, ostatnio przez długi czas grałem tylko na TP jednak wróciłem na FFA i się załamałem. Adminów brak, albo są tacy którzy nie potrafią zbanować, więc pomogę. Osoby, które mnie pamiętają, wiedzą, że adminowałem dobrze. Przez pewien czas byłem opiekunem adminów FFA, ale do tego wracać już nie chce, zwykły admin wystarczy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie bywa, studiuję, także w sesji praktycznie nie gram, a dziennie różnie, jak mam więcej czasu to pare godzin pogram. Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Zew%20Natury/80.72.40.110:27026/ Pozdrawiam, Zew Natury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2014 #225667 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 TAK. Pamiętam jak kiedys adminował bez zarzutu. Czasem gdy wpadne na FFA to rzeczywiscie brakuje adminow. Znam moze z 4-5 i nie zawsze są dostępni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2014 #225682 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Tak. Doświadczony Kulturalny Często na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2014 #225688 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Neutral +wiek +steam -brak oceny amxx -słaby staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 22 Października 2014 #225736 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Tak godzin jest calkiem sporo kiedys adminowal doswiadczenie zatem przyda sie kolejna para rak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 #225935 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Tak Uzasadnienie: Od niedługiego czasu coś tam pogrywam na ffa , czasem bywa, że jakiś odpalony wejdzie i robi niepotrzebnie złą atmosfere , ludzie wychodzą itp , często bywało tak, że nie było rzadnego administratora który by mógł posprzątać. A teraz czysto ekonomicznie dla właścicieli serwerów , im więcej administratorów ( rozgarniętych ) tym lepiej dla waszego serwera ponieważ ludzie chcą grać , nie mówimy tutaj o 15-latkach którzy wchodząc na serwer na adm-chacie napieprząją całemu światu, że są obecni i się tym nipotrzebnie szczycą , tylko o ludziach którzy sobie poprostu grają, raz lepiej raz gorzej , a 3/4 ludzie nie wiedzą że on jest administratorem a zobaczą dopiero jak kogoś wyeliminuje ;-) . I moim zdaniem takim człowiekiem jest Zew-natury. Ps. Swoją drogą powinno się płacić administratorom , przecież to jest rodzaj pracy... Ale to są tylko moje prywatne dywagacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 23 Października 2014 #225990 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Na tak +godziny są +doswiadczenie w byciu adminem +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Października 2014 #226000 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi