Gość Guest Napisano 21 Października 2014 #225448 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Twój nick podczas gry: Kodzi Godzina, data zdarzenia: 21:17 Mapa: .... STEAM_ID / IP: 92:42:115:10 Uzasadnienie: Krzychu kazał mi wyjaśnić sprawę bo napisał mi ze gram na aktywnym banie ale to jest nie możliwe bo nie mam zmiennego ip i nie mógł bym grac gdybym go dostał. A ze nie posiadam hasła na postać wiec musiał mi ktoś się wbić na postać i dostać bana wiec teraz taka sytuacja wynikła ze chce to wyjaśnić i czy mogę grac normalnie dla spokoju świętego Dziękuję i pozdrawiam załogę Multi Head. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2014 #188224 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 nie ja tam widze adres ip ukryty nie ma mojego ip i do tego to było niby miesiąc temu i jakiś nick nie mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 21 Października 2014 #225475 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Perm jest na innym SID i IP, więc nie masz aktywnego a to była jedynie podszywka. Twoje IP i SID są czyste, więc nie ma co wyjaśniać, bo na nich są tylko wygasłe bany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 21 Października 2014 #225476 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi