zEneK. Napisano 20 Października 2014 #225042 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Nick: zEneK Wiek: 14 lat Znajomosc AMXX (x/10): 6-7 Staż na forum:Ponad pół roku już jest Dlaczego chcesz pełnić tą funkcję?: Ponieważ dobrze znam AMXX i myślę , ze się nadam na pełnienie tej o to funlcji. Pełniłem kiedyś podobną funkcję i się nadałem ale sieć się rozpadła i co zrobic.. Mam pewne doświadczenie w Amxx ponieważ miałem serwer na frag***my.pl. Kontakt: PW GG: 45472313 Steam: zEneK. Facebook oraz Numer telefonu podam ,iż będzie potrzebny Pozdrawiam zEneK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Października 2014 #225128 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Zapraszam na steam na krótką rozmowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Października 2014 #225466 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi