Trik3r Napisano 20 Października 2014 #224957 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Nick: Trik3r Wiek: 17 lat Znajomość AMXX (x/10): 9 Staż na forum: 29 wrzesień 2012. Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Chciałbym pomóc innym użytkownikom w poznaniu ciekawostek amxx jak i sobie w doznaniu jeszcze większego doświadczenia Kontakt: steam, pw, ts3 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Października 2014 #225126 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Trik3r, powierzyłem ci stanowisko Redaktora FB i bądźmy szczerzy - Twoja aktywność tam nie powala. Podołasz wszystkim obowiązkom jeśli dodamy Ci kolejne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Października 2014 Autor #225188 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Prawda jest taka, że ostatnio na fb nie siedzę zbytnio lecz wydaje mi się, że dałbym radę gdybyście powierzyli mi tę rangę, oczywiście decyzja zależy od was i postaram się poprawić aktywność jako redaktor fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Października 2014 #225467 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi