pionteczekessa Napisano 20 Października 2014 #224792 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Nick: Freezu Wiek: 15 Znajomość AMXX (x/10): 9 i pół Staż na forum: Z rok już będzie. Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Wybrakowany dział z pluginami. Dla tych, którzy czepiają się o ilość rang na moim koncie: Tak, potrzebny mi kolejny kolor, bo jestem łowcą rang. Oczywiście żartuję, spokojnie ogarniam wszystkie swoje rangi i zostaje mi dużo czasu na inne zajęcia. Kontakt: Steam, pw na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Października 2014 #224846 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi