Gość Guest Napisano 19 Października 2014 #224520 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 1. Nick z TS: Kacperek ;-) 5 latek 2. Kto zawinił / problem: Ja zawiniłem 3. Opis sytuacji / problemu: malutki troll sorry to więcej sie nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224600 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Poczekajmy za NumberOne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Października 2014 #224826 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Użytkownik niejednokrotnie mnie denerwował oraz wiele innych osób. Podobnie było wczoraj na serwerze mixowym gdzie JESZCZE nie otrzymał bana. Wersja NumberOne jedynie może utrzymać bana, dlatego też bez przedłużania oraz wyjaśnienia damy ostatnią szanse i skracam bana do tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Października 2014 #224827 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi