Psychofan Napisano 19 Października 2014 #224502 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Nick w grze: Psycho Mapa: Inferno 5 minut temu Steam: STEAM_0:0:57002894 Uzasadnienie: Dostałem bana tylko jest problem bo chyba nie zrobiono mi ssów. W konsoli nie było żadnego komunikatu amxbans, za co ban itd. tylko you are banned i tyle. Prosze o szybkie ub, bo gram już tutaj troche czasu wstawiałem 2x ssy i zawsze gram czysto. Po tym banie bede ponownie składał wniosek o admina, żeby mnie już nie banowali Nie wiem kto mnie zbanował, ale prosze o szybkie wyjaśnienie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224509 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Dostałeś bana na 5min za ping...Wystarczy wejść do bansa i sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224510 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi