Gość Guest Napisano 19 Października 2014 #224419 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Wiam ponownie, wrzucilem ssy dzisiaj jak tylko wszedlem na kompa od paru dni, AUGUST chyba nie rozumiesz kolego ze ZYCIE to nie caly czas gra w csa i siedzenie na forum, moje ssy sa czyste, nie wiem kto mi dal bana ale pewnie jakis nieogarniety admin ktory albo zazdroscil albo sluchal innych botow NSOW ze czituje . 100 reklam za spoznione ssy? TYy chyba oszalales bo ja nie mam co robic.. Ale powiem wasm szkoda...bo jak juz wchodzilem pograc to na multi head ale widocznie komus to przeszkadzalo. prosze o ub kogos rozsadnego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 19 Października 2014 #224434 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Regulamin to regulamin. Płacz i wyzwiska Ci nie pomogą. Nie wrzuciłeś ss'ów w przepisowym czasie, to jedyną opcją na UB jest 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 19 Października 2014 #224435 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi