Gość Guest Napisano 19 Października 2014 #224341 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Data i godzina: 19.10.2014 - 11:33:49 Nick admina/gracza, który zawinił: |PDG|Podgrubapl Dowody: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=54725 Świadkowie: nie znam nikogo z serwa więc raczej bd ciężko. Uzasadnienie: Dostałem bana niby za kampę z awp na serwie Only dd2 + DM. Co ciekawe z avką grałem tylko 1 rundę. Zrespiłem się na b tt było w trupie więc co? Miałem na nich lecieć z full auto z avki? Ubiłem 2 w tym chyba właśnie tego admina i zaraz dostałem bana na 30 minut za kampę. Inni gracze kampią i admin ma to w dupie, a jak ja zrobiłem to co opisałem wam wyżej wylatuje bo zabiłem admina. Pozdro kolego i radzę się ogarnąć trochę jeżeli chcesz być tym admem bo dawanie bana za takie coś jest żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Października 2014 #224344 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 I twoim dowodem jest ban w bansie ? Demko wstaw że nie było Cię na respie a |PDG|Podgrubapl zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2014 #224349 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Na DM nie jest zabronione kampienie, choć tego nie popieram. Admin tym razem dostaje upomnienie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2014 #224350 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi