S!@R@ Napisano 19 Lutego 2016 #399984 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina): ok 19.30 Nick admina/gracza, który zawinił: StiveN Dowody: *DEAD* StiveN : drops wylacz czity lubie_dropsa : no co ty ... gdy zwróciłem adminowi uwagę, to odpowiedział używając @ siara zapraszam zlozyc podanie a nie krytykowac wszystkich potem jakiś gracz wyzywał innego, a admin grał w najlepsze Świadkowie: HLTV, cytowałem z konsoli Uzasadnienie: z tego co wiem za czity dotaje się bana i za obraze również, PS. nie wiedziałem że stiven zajmuje się teraz rekrutacją na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 19 Lutego 2016 #399990 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Cytowanie konsoli nigdy nie jest dowodem. Skoro składasz takową, musisz jakiś przedstawić. Inaczej skarga ląduje w koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StiveN Napisano 19 Lutego 2016 #399998 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 hahahahah smieszny jestes dobrze wiem ze to czysty gracz a napisalem to tylko dla zartow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StiveN Napisano 19 Lutego 2016 #400000 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 aa i co ja mam caly czas patrzec na czat ? bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OfTheKubix Napisano 19 Lutego 2016 #400005 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 StiveN patrzenie na chat gdy jesteś adminem jest twym OBOWIĄZKIEM, spam w poście, i nie pisz dla żartu bo to sie nie raz źle kończy, sam wiem bo tak robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lutego 2016 #400647 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Brak chęci do odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lutego 2016 #400648 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi