Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224269 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Twój nick podczas gry:^^@$TER Y0G@ Godzina, data zdarzenia: przed chwilą 00:50 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:1572363 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1572363' [AMXBans] Twoje IP: '31.41.80.209' [AMXBans] =============================================== Więc tak chyba admin zrobił się śpiący i zaczął gwiazdożyć pisząc, jeszcze raz a osbiście sam cię zbanuje blabla bla bla bla bla. Dobra a teraz tak na serio admin dał mi bana ponieważ napiałem teskt typu "uj haha za uja" i moim zdaniem nie jest to przekleństwo lub coś w tym stylu więc nie wiem z jakiej racji za słowo "uj" dostaje bana na 1h. No ogar ludziska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Października 2014 #224270 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Zamykam na prośbę gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Października 2014 #224271 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi