Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224094 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Dzien dobry ja pisze w sprawie odwolania bana na Counter Strike 1.6 Pisało mi ze "wstal screeny na forum" ale ja nie dostalem screenow ktore mam wstawic. wiec nie wiem po co ten ban jak ja nic nie mam i nie mam nawet czym udowodnic a szukalem 30 min przegladalem kazdy folder i nie ma to nie wiem. wiec prosze o odbanowanie na serwerze. Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 18 Października 2014 #224097 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Proszę dopaować się do wzoru jak na początek. A poza tym jeżeli masz powód "wstaw ssy ..." to nie ma możliwości żebyś je nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224101 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 1. Wzór 2. Poradniczek jak znaleźć ssy http://multi-head.pl/topic/23215-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ sory za ten forma ale inczej nie mogłem linku wkleić 3. Jeśli nie znajdziesz ssów to pozostaje ci zrobić 100reklam własnoręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224615 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224616 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi