Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224024 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Witam Szanowną Administrację, Chciałbym Zaproponować Moją i Nie Tylko Moją Propozycje Co do Klas. Od 2 Dni jestem Administratorem na Cod 400 i już dużo ludzi dało propozycję i prosiło o dodanie wyłączonych Klas , nawet Tych premium Typu: "Assasin" , "Polak". Gracze Twierdzą że serwer robi się Powoli nudny bo są ciągle te same klasy a gracze chcieliby czegoś nowego. Także Prosili żeby Przedstawić taką propozycję żeby klasę "Rambo" wyłączyć z powodu takiego , ponieważ gdy wystrzeli rakietę W kierunku Przeciwnika To nie da się przed nią uciec a gdy się dostanie z Tej rakiety od razu się ginie. Więc Prosiłbym w imieniu całego serwera o aktywację wyłączonych klas a wyłączenie klasy "Rambo" z powodu że jest za dobra i za łatwo się nią gra. Także tutaj propozycje od innych graczy: -Dodanie Wyłączonych Klas. -Wyłączenie Klasy "Rambo". -Dodanie nowej klasy( Także wielu graczy pisało o tym) jakąś nową klasę typu "Mistrz AK-47" czyli ta klasa może być w premium ale żeby była jakaś klasa z AK-47 i była Dobra, bo jest tylko jedna klasa i do tego nie za dobra. -Dużo Graczy prosiło także o aktywacje klas premium: "Assasin" i "Polak". -Prośba Następna taka była żeby dodać jakieś nowe wyzwania, nie związane Tylko z KS'ami , czyli np. Za Zabicie iluś tam wrogów dostaje się odznakę a także by się dostawało +EXP. -Także była propozycja na klasę Premium o nazwie"Duch" czyli taka klasa która by miała zmniejszoną widoczność o 85%, i miała tam jakieś bronie. -Ostatnia Prośba Graczy to taka że proszą o Reset LVL , z powodu takiego gdyż pojawiło się dużo nowych graczy a nie umieją sobie poradzić ale chcieli żeby rank nie został resetowany tylko i wyłącznie poziomy w klasach. Wypowiadam się nie tylko za siebie ale także za Serwer,tak jak wspomniałem jestem Adminem od 2 dni a już miałem mnóstwo propozycji co do tego serwera. A miło by nam było gdyby zostały prośby nasze spełnione bo serwer ma potencjał jest dużo graczy ale powoli im się nudzi już, a szkoda by odeszli gracze. Więc mam nadzieje że ta propozycja zostanie rozsądnie rozpatrzona i chociaż część naszych próśb została spełnionych. Tylko tego gracze oczekują. Pozdrawiam całą Administrację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224029 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Bardzo Dobry Pomysł, Popieram naszego nowego Administratora Gracze na pewno by się ucieszyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224031 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Jestem Za Dobra sprawa by była z Tym z powodu takiego że naprawdę dużo ludzi piszę że się zaczyna nudny robić serw Popieram go myślę że się nam uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224032 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Ja również jestem za wszystkimi podpunktami bardzo by dobrze wpłyneły w server ) Piona za pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224033 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Też się zgadzam za tymi pomysłami Tak jak Przeworski Blant napisał bardzo dobrze by wpłyneły na serwer Super pomysł , Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224037 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Dobrze koledzy piszą Oby wyszedł ten pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224038 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Dzięki Za Poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 18 Października 2014 #224049 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Jestem za, ale dodałbym żeby był zakaz stawiania min w przejsciu czasem nie da sie ominac. Dodałbym klase "wsparcie ogniowe" tradycyjnie mp5, 2 rakiety, mało hp, oraz jestem za tym żeby wyłączyć artefakt "10% szans na odbicie pocisku" bo działa to na odwrót. Co 4 strzal zabija Ciebie. Kilka osob ma z tym odbijaniem problem bez artefaktu i trzeba to tez ogarnac. Koniecznie trzeba dodac spadochron !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224108 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 ZA , + dodatkowe klasy niech gra bd bardziej rozmaita a nie połowa Snajperzy, 30% namiestnik , reszta Komendant . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224158 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Jestem za, ale dodałbym żeby był zakaz stawiania min w przejsciu czasem nie da sie ominac. Dodałbym klase "wsparcie ogniowe" tradycyjnie mp5, 2 rakiety, mało hp, oraz jestem za tym żeby wyłączyć artefakt "10% szans na odbicie pocisku" bo działa to na odwrót. Co 4 strzal zabija Ciebie. Kilka osob ma z tym odbijaniem problem bez artefaktu i trzeba to tez ogarnac. Koniecznie trzeba dodac spadochron !!! No ja Nie wiem czy warto Mieć spadochron ca Cod modzie, to bardziej Styl BF2 a Gracze nie narzekają na brak spadochronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224159 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Własnie, Dobry też pomysł ze spadochronem ale ja na razie tylko chce to co napisałem , reszta z czasem bo wiadomo wszystko od razu nie bedzie no tak bo to trochę roboty z Tym będzie ale myślę że warto i dużo nowych graczy dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224160 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Po pkt o Rambo skończyłem czytanie tego jakże przemyslanego postu.Po pierwsze , to po to są te rakiety żeby ich używać.Ile osób gra Rambo?1?2? To go odróżnia od takiego np aspiranta który ma zwykłą rakietę.Powiesz , Ale on ma tylko jedna! Ale on kur** ma rakiety z artefaktu . Kto pamięta jak huzar miał 9 rakiet ręką w górę.teraz się chyba nie da tylu mieć , nie wiem ,ale Premium ma być lepsze.wywalmy kapitana bo 1/1 czolgiste bo bezlil , Rambo bo mnie bije a konspiranta za głupia nazwę . A co to zablokowanych klas to nie są na pewno zablokowane ot tak sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224161 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Spadochron na codzie. Czy wam się coś .....?Miny w przejsciach? Prosze o szybkie zamkniecie tematu no nastepne bedzie usuniecie ks ,a potem pewnie wymiana opiekunow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224165 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Po pkt o Rambo skończyłem czytanie tego jakże przemyslanego postu.Po pierwsze , to po to są te rakiety żeby ich używać.Ile osób gra Rambo?1?2? To go odróżnia od takiego np aspiranta który ma zwykłą rakietę.Powiesz , Ale on ma tylko jedna! Ale on kur** ma rakiety z artefaktu . Kto pamięta jak huzar miał 9 rakiet ręką w górę.teraz się chyba nie da tylu mieć , nie wiem ,ale Premium ma być lepsze.wywalmy kapitana bo 1/1 czolgiste bo bezlil , Rambo bo mnie bije a konspiranta za głupia nazwę . A co to zablokowanych klas to nie są na pewno zablokowane ot tak sobie. dobra ale też gracze chcą nowych klas a aj wejdzie takie rambo to wybija pół serwera.. a premium jest po to żeby sie "nie wyróżniać " tylko po to żeby ułatwić gre ,ale nie aż do takiego stopnie, Co do Kapitana to nie jest przesadzona klasa, to klasa w sam raz na premium tak jak śmierć czy konspirant bo są w miare równe siebie a Rambo z tych klas jest najlepsze na to wychodzi. a Z Rambo mają cieżko gracze którzy nie graja premium bo nawet Ci co graja na premium mają problemy czasem z nim. Wiec a co druga osoba sie skarży na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224172 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Kolego zlocisty , przyjacielu serdeczny .... Ironia... Ale mniejsza o to , no jam przeczytalem ze Rambo bije pol wserwera to... Po pierwsze Rambo gra tu raz na x czasu. , a po drugie to żaden nie jest taki mocny.Zreszta po co go osłabiać skoro grają nim 2 osoby? Czolgista się zajmijcie , gangsterem a nie posty nabijacie bo wam Rambo Nuke zepsul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224174 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Spadochron na codzie. Czy wam się coś .....?Miny w przejsciach? Prosze o szybkie zamkniecie tematu no nastepne bedzie usuniecie ks ,a potem pewnie wymiana opiekunow ze spadochronem to przesada , racja ale co do min to nie wolno stawiać w miejsach typu: Przejscie gdzie nie da sie jej ominąć, szybach , drzwiach itd A Po Co Ci wymiana opiekunów jak jest wszystko ok i nie ma na nich skarg ani nic a że gracze dawają takie propozycje co nie są złe ( nie dla każdego) i nie każdemu sie podoba ten pomysł ale niektórzy wolą żeby było coś nowego a nie 1 klasa co wybija wszystkich co nawet inne klasy premium beda mialy cięzko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224178 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Kolego zlocisty , przyjacielu serdeczny .... Ironia... Ale mniejsza o to , no jam przeczytalem ze Rambo bije pol wserwera to... Po pierwsze Rambo gra tu raz na x czasu. , a po drugie to żaden nie jest taki mocny.Zreszta po co go osłabiać skoro grają nim 2 osoby? Czolgista się zajmijcie , gangsterem a nie posty nabijacie bo wam Rambo Nuke zepsul Gangster jest wyłączony, przynajmniej był , teraz nie sprawdzałem ale oni mają rację co do Rambo a nawet jeżeli gra mało ludzi nimi to i tak nie ma sensu żeby był bo nikt jej nie używa, z powodów np. że nie chcą mieć się za łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224179 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Aztek ,ale wejdz ma serwer. W ciagu dnia zobaczysz od zera do jednego Rambo , w porywach do dwóch (cuda się zdarzają). I skoro mowa o wybijaniu to przyczepcie się do mojej śmierci i kapitana needa i kakadu przeczytaj to z opiekunami jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224180 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Aztek ,ale wejdz ma serwer. W ciagu dnia zobaczysz od zera do jednego Rambo , w porywach do dwóch (cuda się zdarzają). I skoro mowa o wybijaniu to przyczepcie się do mojej śmierci i kapitana needa i kakadu przeczytaj to z opiekunami jeszcze raz Kakadu dziś grał i nie grał Kapitanem, on gra róznymi klasami np. Amadeusz i też dobrze gra, po prostu to jeden z lepszych graczy, a gdyby stale grał taki gracz co ma Rambo To bez wądpienia był by 1 w topce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224182 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Parys czolgiste ostatni raz widziałem jak sam nim grałem w wakacje , bo jest SLABY NA TEN SERWER. A rambem na pewno nikt nie gra z powodu iż jest zbyt mocny...czepiacie się tego Rambo a to jest idealnie zbalansowana klasa. I skoro tak przy tym jesteście to pochwalcie się którymi premiami graliście ze macie takie pojecie(szczegolnie chodzi o Rambo)o nich? Sorry jak post pod postem ale długo pisze na phonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224183 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Gangster jest wyłączony, przynajmniej był , teraz nie sprawdzałem ale oni mają rację co do Rambo a nawet jeżeli gra mało ludzi nimi to i tak nie ma sensu żeby był bo nikt jej nie używa, z powodów np. że nie chcą mieć się za łatwo racja skoro i tak używane Rambo jest przez te dwie osoby to po co ta klasa? nie potrzebna moim zdaniem , a jak znów wejdze taka klasa to tylko z graczy bardzo dobrych maja szanse typu need lub kakadu bo są dobrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224185 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Byłby w topce , byłby w topce ,cp z tego ze rakiety do ranku nie idą. GDYBY GDYBY GDYBY jarek pasha grał u nas na kapitanie ..... Są lepsi i ci poza rankiem lub grający elektrykiem/saperem/rambem. Ehhh i to uczucie kiedy klocisz się z kimś kogo nie widziałeś na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224186 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Parys czolgiste ostatni raz widziałem jak sam nim grałem w wakacje , bo jest SLABY NA TEN SERWER. A rambem na pewno nikt nie gra z powodu iż jest zbyt mocny...czepiacie się tego Rambo a to jest idealnie zbalansowana klasa. I skoro tak przy tym jesteście to pochwalcie się którymi premiami graliście ze macie takie pojecie(szczegolnie chodzi o Rambo)o nich? Sorry jak post pod postem ale długo pisze na phonie Tu nie trzeba grać ta klasą zeby wiedzieć ze jest dobra , a kiedyś na innym cod modzie grałem też " Rambo" to po miesiacu jak grałem dziennie stwierdziłem że za łatwo jest , nie każdemu przeszkadza rambo bo mi przykładowo też nie przeszkadza ale jak napisał Pro.. Propozycje innych graczy a on je tylko przedstawił, a nie muszą być wszystkie spełnione. To tylko propozycje graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224188 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Ja To Tylko przedstawiłem, co inni gracze mi pisali bo mi także "Rambo" nie przeszkadza ale większości graczy najwidoczniej tak chociaż przyznam też dziś miałem problemy z Zabiciem jak wszedł , i zabiłem go może z 4 razy a on mnie z 10 bo nie powiem klasa dobra ale mi nie przeszkadza bo w miare dobrze jest dopasowana do innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224191 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Dobra podsumowując - gracze nic nie wiedzacy o serwie decydują o jego przyszłości. Rambo zabija rakieta 12 osób (przypominam ze ja zabilem tylko 6 , sprobojcie pobic ), a jak użyje podwójnego skoku to jest crash i reset lvli.Czolgista nikt nie gra bo jest za mocny.jakis Rambo zepsuł komuś ks'a i teraz chcecie go usunąć , a ja nic nie wiem bo przecież wcale nie gram tu 3x tyle co wy razem wzieci.POZDRAWIAM WYTRWALYCH CZYTAJACYCH DO KONCA , JA BYM NIE WYTRZYMAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi