Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224193 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Tylko to jest to że większość pisało graczy którzy już trochę czasu grają na serwie. Nie jacyś nowi co doszli pare dni temu tylko tacy co grają na nim z 2 miesiące i więcej , chociaż nie powiem że nowi też pisali ale ich zdanie aż tak nie brałem pod uwagę. O Tym Zdecyduje Ten Co ma zdecydować i co uznają. To tylko tak jak wspominałem "Propozycja" która nie musi być przyjęta ale to już nie Ty o Tym będziesz Decydował, bo sam jesteś Tylko graczem tak jak ja i reszta, o Tym zdecyduje ta osoba co ma i ona będzie wiedziała najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224194 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 No ja znam juz wynik tej decyzji co do Rambo. Klasy nowe potrzebne na wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224195 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Ja też myślę co Do Rambo ze zostanie ale niektóre propozycje nie są złe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 18 Października 2014 #224198 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Spadochron jest na praktycznie kazdym codzie haha wiec nie wiem czemu nie pasuje tutaj. Rambo mozna po prostu zmienic na "m4, deagle, 2 skoki, HE 1/3 I zadaje duzo dmg z kazdej broni." Koniecznie dodac wsparcie ogniowe, jakas klase z AK np Terroryste (AK, glock, 1/3 z HE). Teraz tylko wszystko uporzadkowac I na ocene H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224202 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Reszta spx. Olczak Rambo nie będzie na 100 procent zmieniony, spadochron na codzie to jak kolka pomocnicze na tour de France .Narzekacie na Rambo a chcecie dodawać wsparcie ogniowe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224205 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Akurat z Tym racje Reszta spx. Olczak Rambo nie będzie na 100 procent zmieniony, spadochron na codzie to jak kolka pomocnicze na tour de France .Narzekacie na Rambo a chcecie dodawać wsparcie ogniowe.. z Tym akurat masz rację bo wsparcie ogniowe jest tak jak rambo . Spadochron nie potrzebny tym bardziej na codzie. Ale jak już by dodali wsparcie ogniowe czyli rambo by też zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 18 Października 2014 #224207 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nie jest jak rambo. Rambo ma rakiety naprowadzajace, przed ktorymi nie da sie uciec, a wsparcie ma zwykle. Strzelasz I lec?. Rambo zawsze trafia I ma 1/1 rakiete a wsparcie nie. Wiec dla mnie ta klasa jest bezsensu. Ktos moze strzelac jak ciota, nie miec skilla pusci ta rakiete I juz ma pewne fragi to z czym do ludzi. Niech bedzie normalna ta rambo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224216 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 1/1 , dojebales. Wyłącz ten telefon bo po nocy juz ci się coś ebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 18 Października 2014 #224220 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Grzeczniej. Jak nie wiesz to sie nie odzywaj. Za kazdym razem jak trafi rakieta z rambo zadaje przynajmniej 180 dmg na malym lvlu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 18 Października 2014 #224224 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Niech oceni to H@ I tyle. Podalem tylko propozycje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224226 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Heh ja na swoim Rambo max bilem 290 przy Full int , czy to jest 1/1 skoro np na 120lvlu na śmierci osiągnąłem 350hp? Pozdrawiam i zachęcam do dalszej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224231 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Podejmie Decyzje H@, ja Podałem Tylko Propozycje Graczy, i H@ zadecyduje czy któreś z propozycji będą czy nie. Ja to w imieniu graczy pisałem nie tych początkujących tylko tych co grają od dawna. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224232 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Dobra mi się juz nie chce kłócić o tego Rambo , nie grałeś Olczak , nie wiesz , gadasz głupoty. Dziękuję dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2014 #224730 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Pomysł nie jest zły , chociaż nie wiem co do Rambo ale reszta jest okej jestem za 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2014 #224817 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Jestem za fajnyy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2014 #224820 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 20 Października 2014 #224882 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Proponuje dodac jeszcze tak: Klasa "Zlodziej" - tradycyjnie Galil, Deagle, Smoke I 1/3 lub 1/4 szans na kradziez perka po zabiciu. Po zabiciu wyswietla sie napis ( tak jak przy zamianie) czy ukrasc perk gracza xyz I trzeba akceptowac lub odrzucic. Sklep za monety. Po wpisaniu /sklep lub /monety wyswietla sie sklepik gdzie jest mniej wiecej 10 lepszych perkow, nie ma znaczenia ile. Koszt jednego perka to 200-250 najlepiej monet. Jedna moneta = jeden frag. Taki bonusik za zabojstwa I oczywiscie takiego perka nie moze ukrasc zlodziej. Chcialbym uporzadkowac swoje propozycje, ktore pisalem wczesniej. Klasa " Wsparcie Ogniowe" - tradycyjnie mp5, 2 rakietki, usp/glock, malo hp I minimalnie szybszy. Zmiana klasy Rambo na : M4, deagle, wszystkie granaty, HE 1/3 / 1/2, 2 skoki I zadaje duzo dmg. Klasa "Terrorysta" - AK, glock, 1/3 z HE. Zakaz min w przejsciach. Wylaczenie artefaktu na odbijanie pociskow bo duzo osob ma problem ze dziala na odwrot. Ogarniecie tematu z odbijaniem pociskow bo sie czasem grac nie da, a nie zawsze jest to wina artefaktu:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2014 #224958 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Dobra to zostawcie sobie te premki i może wymyślimy jakieś lepsze klasy nawet premium , ja bym powrócił Polaka tylko staty po 0 bez dodatkow (moja propozycja) , wrócił bym chorążego 3x rakietka, jakąs klase z ak +15 dmg .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 20 Października 2014 #224979 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Powiem wam szczerze jestem tu już jakiś czas i nie widziałem żeby administracja wprowadziła jakaś klasę proponowaną przez gracza. Był tu niedawno temat 0 liczniku c4 itp. Wszyscy byli ZA ale nikt nie ma tego zrobić, stworzono od początku tego coda bo były bugi i nie dało ich się naprawić wykupiono najlepsza reklamę aby było sporo graczy i grało się przyjemnie mnie. Wszystko spoko lecz od tamtego czasu nie zrobiono NIC. Nudzi się ten cod ponieważ nie ma tutaj zmian których potrzeba albo nie ma kto ich zrobić. Server postawiono i nikt się nim nie interesuje tak jak było z 5 miesięcy temu że sporo graczy poodchodziło i prosiło się o dodanie jakiś zmian. Dopiero coś się wtedy ruszyło. Rozumiem że jest rok szkolny i nie każdy ma tyle czasu ale wypadałoby to zrobić. Propozycje bardzo dobre jestem za ale możecie się nie doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2014 #225065 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Jestem za .Dobry pomysł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2014 #225075 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Ja tam juz nie wierze ze jakieś zmiany zajdą , więc zmieniłem serwer i tyle.Ale jak widzę co wy chcecie z tym rambo robić to mnie krew zalewa.Rzeczywiscie odkąd tu gram zostały wprowadzone artefakty i de rat Office.I to na tyle.dust,west,dust2 , dajmy sobie spokój...Byla swietna propozycja klasy cień - coś nowego,ciekawego, nie została wprowadzona.Nie mam tu juz co robić , wszystkim grałem,a jeszcze ten stały mapcykl opierający się na duscie i wesce...Czas popróbować innych klas na innych codach(ja się ograniczam do mh nadal ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2014 #225144 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Powiem wam szczerze jestem tu już jakiś czas i nie widziałem żeby administracja wprowadziła jakaś klasę proponowaną przez gracza. Był tu niedawno temat 0 liczniku c4 itp. Wszyscy byli ZA ale nikt nie ma tego zrobić, stworzono od początku tego coda bo były bugi i nie dało ich się naprawić wykupiono najlepsza reklamę aby było sporo graczy i grało się przyjemnie mnie. Wszystko spoko lecz od tamtego czasu nie zrobiono NIC. Nudzi się ten cod ponieważ nie ma tutaj zmian których potrzeba albo nie ma kto ich zrobić. Server postawiono i nikt się nim nie interesuje tak jak było z 5 miesięcy temu że sporo graczy poodchodziło i prosiło się o dodanie jakiś zmian. Dopiero coś się wtedy ruszyło. Rozumiem że jest rok szkolny i nie każdy ma tyle czasu ale wypadałoby to zrobić. Propozycje bardzo dobre jestem za ale możecie się nie doczekać. właśnie wiem, ale zawsze warto spróbować , chociaż też wątpię że sie uda , no ale ja to za prośbą graczy pisałem , a miło by było gdyby coś nowego było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2014 #225170 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Prawdopodobnie ma być reset jutro lub w weekend . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2014 #225172 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Prawdopodobnie ma być reset jutro lub w weekend . Fajnie by było dla tych co są nowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2014 #225175 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Fajnie by było jak będzie reset i jakieś nowe klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi