kakadu Napisano 21 Października 2014 #225367 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Jak dla mnie pomysł git, w końcu ktoś o tym napisał za to + ProStreet Do tego reset i bd idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227251 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Tak co do zmian to jestem absolutnie na tak !! Przydalo by sie nam cos nowego na serwie moze nowe klasy / nowe komendy .. Potrzebujemy kogos kto moglby sie tym zajac tzn. wgrac pluginy itp.. bo jak narazie to wszystko sie zatrzymuje tu - na Forum ... a Co do Rambo to : - Ta klasa nie zabija z rakiety za jednym strzalem ... Tylko to zalezy od inteligencji i moim zdaniem chociaz gram juz Rambo dlugo wydaje mi sie ta klasa gorsza od kapitana czy konspiranta poniewaz ogolnie jest slaba ;/ M4 z ktorego strzelam w kapitana zabiera w skali 10-30dmg w cialo ;/ masakra ;/ dodajmy ze tak np. ja mam lvl 80 w tej w chwili i mam 150 Hp (Tylko ) Poniewaz musze wbijac punkty w inteligencje i nawet jak zdarze wystrzelic ta rakiete z max inteligencja to i tak nie zabijam konspiranta czy kapitana poniewaz oni na tym samy lvl-u maja juz ponad 250Hp ;/ a moja rakieta zabiera ze 130 pkt w inteligencji 215dmg takze zastanwocie sie nad czym piszecie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 28 Października 2014 #227966 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ryder tu ma rację wszystko zależy od lvla i jak dajesz w staty myślę, że Rambo nie trzeba zmieniać ale przydało by się włączenie starych klas lub dodanie nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 31 Października 2014 #229294 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Raczej nic nie bedzie dodane bo nie ma Dela a to on sie tym zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Grudnia 2014 #242771 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi