Gość Guest Napisano 17 Października 2014 #223713 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Siemka zacząłem grę na waszym codzie 500k z 1h temu Nagle mi się ściął Cs i gdy uruchomiłem znów i chciałem wejść na wasz serwer wyskoczyło mi że mam bana . Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : SiNeDxPoMpA [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1947411149 ' [AMXBans] Your IP : ' 78.8.234.234 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Prosiłbym o szybkie UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Października 2014 #223359 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Po 1 zastosuj się do wzoru. Po drugie dostałeś bana, żeby wstawić ss'y. Kieruj się tym poradnikiem: http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ i wstaw wszystkie 5 ss'ów w formacie tga w paczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2014 #223656 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Ale nie rozumiecie że żaden admin nie zrobił mi ss , najwidoczniej podłapałem czyjeś IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2014 #223364 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Podłapałem czyjeś IP , zresetowałem modem i nic to nie dało JESZCZE RAZ mówię że ja nie dostałem SS'ów od żadnego admina po prostu podłapałem kogoś IP ... To dostanę te UB ? ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Października 2014 #223396 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Niestety skoro nie masz zmiennego IP, nie możemy dać Ci ub, ponieważ musielibyśmy odbanować tym samym jakiegoś cheatera, co jest niedopuszczalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Października 2014 #223399 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi