Gość Guest Napisano 17 Października 2014 #223722 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Chodzi o to ze mam ss na kompie pod t dziwną nazwą,ale nie mg ich zapakować ani w rar,ani w zip,tylko za pomocą tego waszego programu który nie działa na moim kompie,bo po włączeniu wyskakuje problem z windowsem.Jak mam juz te 5 plików z ss,to klikając na nie prawym mg je tylko isinąć za pomocą avg.. nie wiem co mam z tym zrobić,grałem czysto,mam ponad 3300h na steamie w 1,6 i cs'go prawie 1k,więc nie szkoda mi by była nawet kompa.. Z góry dziękuję za Pomoc Wisniowyxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Października 2014 #223821 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Października 2014 #223822 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Są w formacie tga pod nazwą Halfile i da się je spakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi