Gość Guest Napisano 17 Października 2014 #223759 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Proponuje by wyłączyć latarki z użytku tak jak to jest na innych serwerach. Przykładowo wejdzie jakiś koleś z latarką do górnego i gra się strasznie muli, że nie wiadomo co się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2014 #223753 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Jestem za, niektórzy to sie ze mna wyklocaja dlaczego nie moga miec włączonej latarki a jak im tlumacze ze swieca sie jak ludzkie pochodnie i utrudniają grę innym to nawet to nie dociera co do niektórych. Wyłączenie latarki to bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 17 Października 2014 #223751 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Podpisuję się pod tym. Drastycznie spadają mi fpsy i gra strasznie laguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2014 #223725 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Ja też jestem za tym aby wyłączyć używanie latarki. Jak ktos ma problemy ze wzrokiem prosze isc do okulisty. Wstarczy podniesc kontrast gry i wszystko widac a nie swiecic wszystkim co wiekszosci jest to zupełnie niepotrzebne. A tak na poważnie, przeszkadza to w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2014 #223360 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Kiedy jestem na serwerze staram się banować za nadużywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #223910 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Jestem na Tak i admini będą mieli mniej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #223975 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Latarka będzie off. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #223981 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi