Gość Guest Napisano 16 Października 2014 #223480 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Nick: Ich Troje- Babski swiat Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): w sumie jakieś 3-4lata żeby nie skłamać Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ostatnio miałem mało czasu do pokazania się w adminowaniu ze względu na przerwanie gry ale od jakiegoś miesiąca wrócilem. Często jestem na serwerze co widać po gametrackerze i rankingach, steam mam włączony prawie przez cały dzień i łatwo wyłapuję oszustów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od dnia, przedział 1-4h Kontakt: steam: Ex!t, pw Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Ich%20Troje-%20Babski%20swiat/80.72.40.110:27026/ ______________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 17 Października 2014 #223602 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 + doświadczony gracz + często na serwerze Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224015 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Widzę, że admini wykazują się ogromną aktywnością na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 19 Października 2014 #224714 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 jestem na tak czesto gra oraz mily gracz nie sprawia problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2014 #224753 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi