Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanie: ProStreet

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ProStreet

Doświadczenie (w byciu adminem): mam duże doświadczenie 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10

Staż w CS-sie: Na non Steamie grałem 7 lat a na Steamie przegrane 183 godziny. 

Steam / NonSteam: Steam 

Dlaczego Ty: Chciałbym zostać administratorem , ponieważ jestem dziennie na serwerze i umiem rozpoznać AIM'a lub Wh. Admin na serwerze zawsze się przyda a co ja gram to rzadko admin wchodzi a ludzie wchodzą na TXT, mają zbyt duże pingi lub mają AIM'a lub Wh.  Także mam doświadczenie, byłem adminem na serwerze BF2 . Też jestem pomocny i ogarnięty.A szkoda żeby serwer upadł gdyż ma potencjał i jest fajna atmosfera ale coraz więcej Cheaterów wchodzi, a ja jestem dość często więc bym to ogarnął i zajął się tym.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na tym serwerze gram dziennie pomiędzy 1 godziną a 5 godzin w Tygodniu a na weekend mogę więcej przeznaczyć . 

Kontakt: Numer Gadu-Gadu 35661920: Lub po przez Facebook : https://www.facebook.com/patryk.grzelak.12

Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/ProStreet/80.72.43.106:27022/

Adminka: Ania powiedziała żebym spróbował sama od Siebie       ,Pozdrawiam Administracje :3

Na Neutral:

+wiek

+GT

+steam

+amxx

- słaba aktywność

słaba aktywność jest , ponieważ byłem na wakacjach w Polsce na 3 miesiące i nie miałem dostępu do gry , tak samo jak ostatni też teraz nie miałem ale teraz mam pełen dostęp do gry i na pewno będe grał  a także bym pilnował graczy :) I bym nie musiał pisać ciagle do adminów jak inni gracze wyzywają się ponieważ wchodzą niektórczy na txt a niektórzy maja wh lu aim'a 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...