Znajomy Napisano 19 Lutego 2016 #399838 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Nigdzie nie mam moich screan'ów... przeszukałem cały komputer z nazwa mapy, a takze dodatkowa skrot BMP... nigdzie ich nie ma.. Coż mam począć czcigodna "młoda" rado JEDI? Wyciąg z konsoli mej: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ZnajomY [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1510622862 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.24.239.54 ' [AMXBans] ======================================== Server to HIT deadtchmatch skiny cs: go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Lutego 2016 #399841 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Duplikat http://multi-head.pl/index.php/topic/83491-unban-znajomy/#entry440730 /kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi