Gość Guest Napisano 16 Października 2014 #223104 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Nick:Xander.! Wiek:21 Doświadczenie (w byciu adminem):Mam doświadczenie w byciu adminem iz na tej serwerowni juz adminowałem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:6-7lat Steam / NonSteam:STEAM_0:0:20494678 Dlaczego Ty:Myślę że przydam się z powrotem w gronie adminów,iz nikt na mnie nie narzekał a wręcz przeciwnie pochwalał za spory czas przebywania na serwerze i pełnienia swojej funkcji,do momentu aż nie byłem zmuszony zerezygnować. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Od wczoraj staram się jak najdłużej grać ponieważ zmieniłem miejsce pracy co mi pozwala n dłuższą gre.Wiem jak narazie mam mało h przegrane w tym tygodniu,ale to się napewno zmieni kto mnie zna ten wie że potrafie dłuzo czasu spędzać na serwerze. Kontakt:Steam Mc.Xander.! http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=Xander.!&Search=Search + czas gry 158h na nicku Reptile Z Góry Dziękuje i Pozdrawiam Starą Jak I Nową Ekipe Na Serwerze. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2014 #223276 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Wiecie co widzę nikt się nie wypowiada, to może podanie niech narazie będzie zamknięte a ja poprawie ta frekwencję.Wtedy odezwę się do H@ aby otworzył ponownie podanie. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Października 2014 #223295 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Aktywność do poprawienia obowiązkowo. Zobaczymy jak będzie to wyglądać na koniec przyszłego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi