Gość Guest Napisano 15 Października 2014 #223023 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Witam,grałem sobie dziś na waszym servie dd2 gdy nagle dostałem ss bo poszło pare skanów,posiadam skina i doświadczenie wiec skany nie były trudne ;p ale rzecz w tym ze nie mam ss na kompie wchodzę steamapps/common/half-life/cstrike i tam ich nie ma,nie wime o co chodzi bo zawsze jak wsawiałem na inne fora były właśnie w tamtym miejscu.Proszę o pomoc,grałem czysto ponieważ posiadam na steamie także CS:GO i troche cennych gier.Z góry dziękuję Wiśniowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 15 Października 2014 #223028 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Edytuj post i napisz odwołanie według wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 15 Października 2014 #223029 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Października 2014 #223288 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Brak wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Października 2014 #223289 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi