Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222581 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Twój nick podczas gry: ZostawcieWydre Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa: nie wiem STEAM_ID / IP: 91.193.84.190 Uzasadnienie: chciałem przed chwilą wejść na serwer a tu patrze BAN ! nie mam pojęcia od kogo i kiedy. podczas ostatniej gry nie dostałem żadnego bana i stąd moje zdziwienie. wycinek: MXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ZostawcieWydre [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1498940026 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.193.84.190 ' [AMXBans] ====================================== Najlepsze jest to że nie mam cs'a na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 14 Października 2014 #222600 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Zostałeś zbanowany przez naszego superadmina . Prosimy banującego o przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2014 #222839 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi