Vizorowsky Napisano 18 Lutego 2016 #399768 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 [align=center]Wiek: Posiadam osobiście 16 lat Staż na forum: 4d 13h 18m Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin JailBreak Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:8,9 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: 3,4 godzinki. Jaki dział forum chcesz redagować(konkursy, artykuły itp.):Biere wszystko Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Humor jakich mało, oczywiście kumplostwo,piękną aktywność na FP jeżeli będę posiadał aż tyle czasu. Na pewno spróbuje podbić członków na FP. I ja nie wiem co mogę jeszcze wprowadzić bo już wszystko prawie jest! Dziękuję bardzo jak i za negatywne oraz pozytywne wypowiedzi w moim podaniu.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 19 Lutego 2016 #399778 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Kolego drogi, co Ty masz z tym kumplostwem? I o co chodzi z tym podbijaniem członków na fp? Już po tych trzech zdaniach w ostatnim punkcie widać, że skłamałeś co do punktu trzeciego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Lutego 2016 #399779 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Pozytywna osoba z poczuciem humoru i wyobraźnią. Jednak, kolesiostwa na Fp, nie masz co szukać, tylko masz zainteresować użytkowników czymś nowym. Masz nas zaskoczyć i się zbyt szybko nie wypalić .Takowe żarty, są strasznie suche, typu "kumplostwo, kolesiostwo" jak dla mnie! ;_; Jestem na tak, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 19 Lutego 2016 #399786 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jestem na NIE, nie rozumiem Twoich zartow, nie bawia mnie, sa czerstwe. Twoj nick pojawia sie co jakis czas tu na forum w temacie podan, startowales juz na kilka funkcji. P.S. Ile lat posiadasz nieosobiscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 19 Lutego 2016 #399787 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Też jestem na NIE, hmm syylistyka 8/9 no ciekawe, przecinki źłe, nie robisz polskich znaków, te żarty są :wall: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 19 Lutego 2016 #399793 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jestem na nie. uciekles z jb z fp bedzie to samo. Pozatym mówiąc szczerze zachowujesz sie jak 10letnie dziecko z tym ''kumpel'' itd. Jak myślisz ze jest to zabawne, to musze Cię zmartwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 19 Lutego 2016 #399797 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 A ja Ciebie nie znam... ni w ząb. Wiem, że grywasz z nami na ODD2#2 czasami, ale to też od niedawna. Co do funkcji RFP, nie jest to ciężka robota, spędzająca sen z powiek.... jednak: - podanie mało estetyczne - brak uzupełnienia podstawowych informacji - źle kojarzące się zwroty - styyyyl leży : "Posiadam osobiście 16 lat"? WTF? ;P Marta dobrze zapytała: ile nieosobiście? chcoaiż możliwe, że tej ciężkiej dla oka czarnej czcionki nie zauważyła...ale to z kolei nietrafny wybór koloru przy pisaniu podania. Ponadto zrezygnowałeś z funkcji... ja wiem - są różne powody, ale rezygnacja, podanie i rezygnacja, podanie i rezygnacja, podanie i rezygnacja, podanie i... to nie przejdzie :-) A boję się, że tak mogłoby się stać. Życzę Ci wszystkiego dobrego, ale nie przekonałeś mnie. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 19 Lutego 2016 #399804 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 [align=center] Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Humor jakich mało, oczywiście kumplostwo,piękną aktywność na FP jeżeli będę posiadał aż tyle czasu. Na pewno spróbuje podbić członków na FP. I ja nie wiem co mogę jeszcze wprowadzić bo już wszystko prawie jest! [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] A więc, również na NIE - Humor który parę osób "nie zrozumiało" -Startując na RFP nie wiesz co jeszcze możesz wprowadzić oprócz humoru i "kumplostwa" - Piękna aktywność jeżeli bd miał tyle czasu (To będziesz miał czas czy nie ?) -Słowa które masz na myśli kojarzą mi się z czymś innym (np Podbić członków RFP. Co Ty chcesz ich atakować?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoyteceK Napisano 19 Lutego 2016 #399806 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Ja też jestem na Nie, zrezygnowałeś z funkcji JB, także ta posada też może Ci się szybko znudzić,po za tym jesteś młody, hmmm zbyt młody na tą posadę.Poczekaj z tym podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 19 Lutego 2016 #399818 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeszcze nie ta pora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi