Skocz do zawartości

[RFP]Vizorowsky Kumpel

Vizorowsky

Rekomendowane odpowiedzi

[align=center]Wiek: Posiadam osobiście 16 lat

Staż na forum: 4d 13h 18m

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin JailBreak

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:8,9

Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: 3,4 godzinki.

Jaki dział forum chcesz redagować(konkursy, artykuły itp.):Biere wszystko :)

Co nowego wprowadzisz na FanPage'a:  Humor jakich mało, oczywiście kumplostwo,piękną  aktywność na FP jeżeli będę posiadał aż tyle czasu. Na pewno spróbuje podbić członków na FP. I ja nie wiem co mogę jeszcze wprowadzić bo już wszystko prawie jest! 

Dziękuję bardzo jak i za negatywne oraz pozytywne wypowiedzi w moim podaniu.[/align]

Pozytywna osoba z poczuciem humoru i wyobraźnią. Jednak, kolesiostwa na Fp, nie masz co szukać, tylko masz  zainteresować użytkowników czymś nowym. Masz nas zaskoczyć i się zbyt szybko nie wypalić .Takowe żarty, są strasznie suche, typu "kumplostwo, kolesiostwo" jak dla mnie! ;_;

Jestem na tak, powodzenia.

A ja Ciebie nie znam... ni w ząb. Wiem, że grywasz z nami na ODD2#2 czasami, ale to też od niedawna.

Co do funkcji RFP, nie jest to ciężka robota, spędzająca sen z powiek.... jednak:

- podanie mało estetyczne

- brak uzupełnienia podstawowych informacji

- źle kojarzące się zwroty

- styyyyl leży : "Posiadam osobiście 16 lat"? WTF? ;P  Marta dobrze zapytała: ile nieosobiście? chcoaiż możliwe, że tej ciężkiej dla oka czarnej czcionki nie zauważyła...ale to z kolei nietrafny wybór koloru przy pisaniu podania. 

Ponadto zrezygnowałeś z funkcji... ja wiem - są różne powody, ale rezygnacja, podanie i rezygnacja, podanie i rezygnacja, podanie i rezygnacja, podanie i... to nie przejdzie :-) A boję się, że tak mogłoby się stać.

Życzę Ci wszystkiego dobrego, ale nie przekonałeś mnie. Na NIE.

[align=center]

Co nowego wprowadzisz na FanPage'a:  Humor jakich mało, oczywiście kumplostwo,piękną  aktywność na FP jeżeli będę posiadał aż tyle czasu. Na pewno spróbuje podbić członków na FP. I ja nie wiem co mogę jeszcze wprowadzić bo już wszystko prawie jest! 

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

A więc, również na NIE

- Humor który parę osób "nie zrozumiało"

-Startując na RFP nie wiesz co jeszcze możesz wprowadzić oprócz humoru i "kumplostwa"

- Piękna aktywność jeżeli bd miał tyle czasu  (To będziesz miał czas czy nie ?)

-Słowa które masz na myśli kojarzą mi się z czymś innym (np Podbić członków RFP. Co Ty chcesz ich atakować?)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie: Jeszcze nie ta pora. ;)

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...