Vizorowsky Napisano 18 Lutego 2016 #399768 Napisano 18 Lutego 2016 [align=center]Wiek: Posiadam osobiście 16 lat Staż na forum: 4d 13h 18m Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin JailBreak Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:8,9 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: 3,4 godzinki. Jaki dział forum chcesz redagować(konkursy, artykuły itp.):Biere wszystko Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Humor jakich mało, oczywiście kumplostwo,piękną aktywność na FP jeżeli będę posiadał aż tyle czasu. Na pewno spróbuje podbić członków na FP. I ja nie wiem co mogę jeszcze wprowadzić bo już wszystko prawie jest! Dziękuję bardzo jak i za negatywne oraz pozytywne wypowiedzi w moim podaniu.[/align]
dupadupadupadupa Napisano 19 Lutego 2016 #399778 Napisano 19 Lutego 2016 Kolego drogi, co Ty masz z tym kumplostwem? I o co chodzi z tym podbijaniem członków na fp? Już po tych trzech zdaniach w ostatnim punkcie widać, że skłamałeś co do punktu trzeciego...
LOVASSS Napisano 19 Lutego 2016 #399779 Napisano 19 Lutego 2016 Pozytywna osoba z poczuciem humoru i wyobraźnią. Jednak, kolesiostwa na Fp, nie masz co szukać, tylko masz zainteresować użytkowników czymś nowym. Masz nas zaskoczyć i się zbyt szybko nie wypalić .Takowe żarty, są strasznie suche, typu "kumplostwo, kolesiostwo" jak dla mnie! ;_; Jestem na tak, powodzenia.
Mart_Verum Napisano 19 Lutego 2016 #399786 Napisano 19 Lutego 2016 Jestem na NIE, nie rozumiem Twoich zartow, nie bawia mnie, sa czerstwe. Twoj nick pojawia sie co jakis czas tu na forum w temacie podan, startowales juz na kilka funkcji. P.S. Ile lat posiadasz nieosobiscie?
venividiwandi Napisano 19 Lutego 2016 #399787 Napisano 19 Lutego 2016 Też jestem na NIE, hmm syylistyka 8/9 no ciekawe, przecinki źłe, nie robisz polskich znaków, te żarty są :wall:
HaZarD Napisano 19 Lutego 2016 #399793 Napisano 19 Lutego 2016 Jestem na nie. uciekles z jb z fp bedzie to samo. Pozatym mówiąc szczerze zachowujesz sie jak 10letnie dziecko z tym ''kumpel'' itd. Jak myślisz ze jest to zabawne, to musze Cię zmartwić
z.r.a.z. Napisano 19 Lutego 2016 #399797 Napisano 19 Lutego 2016 A ja Ciebie nie znam... ni w ząb. Wiem, że grywasz z nami na ODD2#2 czasami, ale to też od niedawna. Co do funkcji RFP, nie jest to ciężka robota, spędzająca sen z powiek.... jednak: - podanie mało estetyczne - brak uzupełnienia podstawowych informacji - źle kojarzące się zwroty - styyyyl leży : "Posiadam osobiście 16 lat"? WTF? ;P Marta dobrze zapytała: ile nieosobiście? chcoaiż możliwe, że tej ciężkiej dla oka czarnej czcionki nie zauważyła...ale to z kolei nietrafny wybór koloru przy pisaniu podania. Ponadto zrezygnowałeś z funkcji... ja wiem - są różne powody, ale rezygnacja, podanie i rezygnacja, podanie i rezygnacja, podanie i rezygnacja, podanie i... to nie przejdzie :-) A boję się, że tak mogłoby się stać. Życzę Ci wszystkiego dobrego, ale nie przekonałeś mnie. Na NIE.
3x NAAJ Napisano 19 Lutego 2016 #399804 Napisano 19 Lutego 2016 [align=center] Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Humor jakich mało, oczywiście kumplostwo,piękną aktywność na FP jeżeli będę posiadał aż tyle czasu. Na pewno spróbuje podbić członków na FP. I ja nie wiem co mogę jeszcze wprowadzić bo już wszystko prawie jest! [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] A więc, również na NIE - Humor który parę osób "nie zrozumiało" -Startując na RFP nie wiesz co jeszcze możesz wprowadzić oprócz humoru i "kumplostwa" - Piękna aktywność jeżeli bd miał tyle czasu (To będziesz miał czas czy nie ?) -Słowa które masz na myśli kojarzą mi się z czymś innym (np Podbić członków RFP. Co Ty chcesz ich atakować?)
VoyteceK Napisano 19 Lutego 2016 #399806 Napisano 19 Lutego 2016 Ja też jestem na Nie, zrezygnowałeś z funkcji JB, także ta posada też może Ci się szybko znudzić,po za tym jesteś młody, hmmm zbyt młody na tą posadę.Poczekaj z tym podaniem
Missia Napisano 19 Lutego 2016 #399818 Napisano 19 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeszcze nie ta pora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
19 Lut
9
18 Lut
1
Najaktywniejsi w tym temacie