Master Of Disaster Napisano 14 Października 2014 #222291 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Nick: Master Of Disaster Wiek:29 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem na kilku innych sieciach Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: oj zacząłem jakieś 12 lat temu, z przerwami, Steam / NonSteam: steam STEAM_0:0:52145428 Dlaczego Ty: 1. przede wszystkim chcę pomóc 2. gram często rano, tak jak dziś, lata odpał i psuje grę, a niestety admini śpią bo też kiedyś muszą to robic;] 3. doświadczenie, nie mam problemu z rozpoznaniem haxa Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie, czasami kilka godzin, czasami kilka dni nie będę mógł wejśc, dużo pracuję, prosze o wyrozumiałośc Kontakt steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Master%20Of%20Disaster/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222325 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Za dlaczego? 1. Znam go osobiście,bardzo w porządku facet. 2. Za stary żeby odpierdzielać jakieś jaja 3. Z tego co zauważyłam ogarnia rozpoznawanie tych,którzy serio latają odpaleni Więc..jak najbardziej na taaaak! ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222359 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jestem na tak. Gracz ogarnia, zgłasza na steam jak i u@. Wiek i godziny na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222378 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Wiek, godziny, doświadczenie. Na u@ zgłasza, nie można się do niczego przyczepić... Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkasia Napisano 14 Października 2014 #222442 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jestem na tak powody w/w i jak sami wiecie jest ciągły problem na serwerze z powodu gościnnych adminów Kolegę znam z innego serwera i wiem, że ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222495 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jak najbardziej TAK Chłop ogarnia Często gra w godzinach rannych a to wielki + z doświadczenia wiem bo sam gram rano a wtedy adminów brak:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 14 Października 2014 #222498 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jestem na Tak -Aktywny -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 14 Października 2014 #222563 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jes of kors Kultura,wiek, ogarnięty, na u@ zgłasza (oko ma dobre ) duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2014 #223017 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi