Mateusz Olczak Napisano 12 Października 2014 #221843 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Kilka razy gracze pisali na say'u ze przy strzale z awp ich zabija. Nie wierzylem ze tak moze byc, pisalem ze moze oni szybciej zabili, ale sam dzis tego doświadczyłem i to prawda. Kilka razy gdy strzelilem w gościa z awp pocisk sie odbijal i mnie zabil a nie jego. Takiego perku nie ma, ani zadna z klas tak nie ma wiec musi byc jakis bug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2014 #221940 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Mnie się jeszcze to nie przytrafiło wg a gram ciągle snajperem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 13 Października 2014 Autor #221958 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ja takze gram zawsze i nie mialem tego . Od wczoraj tak jest. I coraz częściej. Inni gracze tez to zgłaszali. I dziś nawet strzelając m4 bo taki perk mialem odbijał prawie kazdy pocisk.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2014 #221961 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Hehe to nie mam pojęcia pierwszy raz takie coś słyszę :D Owszem widziałem perki które odbijały pociski ale żeby w siebie to pierwszy raz słyszę Nie zaprzeczam ani nie twierdzę bo może jakiś błąd jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 13 Października 2014 #221981 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ja dzisiaj widziałem na własne oczy jak olczak walnął mi bułe a zabiło jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2014 #222208 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Mi gosciu przywalil heda z awp i san padl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2014 #224860 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 To jest chyba jakiś bug, ponieważ też już tego doświadczyłem na serwerze 3 razy , gdyż stałem przy graczu który dostał z AWP ale nie zginął tylko zginął ten co strzelał. A nie ma takiego Perku że obijają się pociski ani Artefaktu ( Chyba) . Też raz było tak że ktoś strzelił komuś w głowę prosto ale oby dwaj umarli ten że dostał w głowe a ten co strzelał że odbił się pocisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 20 Października 2014 Autor #224870 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Ja juz tego problemu nie mam. Mialem artefakt na odbijanie pocisku ale dzialal ze mnie zabijalo. Wyrzucilem I po problemie, ale inni gracze sie na to skarzyli I nie mieli artefaktu wiec jakis bug. Prosze o rozwiazanie tego . Moze sie H@ w koncu wypowiedziec.?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Grudnia 2014 #236693 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Serwer znowu działa. Już wszystko powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Grudnia 2014 #236694 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi