Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> AWP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kilka razy gracze pisali na say'u ze przy strzale z awp ich zabija. Nie wierzylem ze tak moze byc, pisalem ze moze oni szybciej zabili, ale sam dzis tego doświadczyłem i to prawda. Kilka razy gdy strzelilem w gościa z awp pocisk sie odbijal i mnie zabil a nie jego. Takiego perku nie ma, ani zadna z klas tak nie ma wiec musi byc jakis bug.

Napisano

Hehe to nie mam pojęcia pierwszy raz takie coś słyszę :D:D Owszem widziałem perki które odbijały pociski ale żeby w siebie to pierwszy raz słyszę :D Nie zaprzeczam ani nie twierdzę bo może jakiś błąd jest .

Napisano

To jest chyba jakiś bug, ponieważ też już tego doświadczyłem na serwerze 3 razy , gdyż stałem przy graczu który dostał z AWP ale nie zginął tylko zginął ten co strzelał. A  nie ma takiego Perku że obijają się pociski ani Artefaktu ( Chyba) . Też raz było tak że ktoś strzelił komuś w głowę prosto ale oby dwaj umarli ten że dostał w głowe a ten co strzelał że odbił się pocisk. 

Napisano

Ja juz tego problemu nie mam. Mialem artefakt na odbijanie pocisku ale dzialal ze mnie zabijalo. Wyrzucilem I po problemie, ale inni gracze sie na to skarzyli I nie mieli artefaktu wiec jakis bug. Prosze o rozwiazanie tego . Moze sie H@ w koncu wypowiedziec.??

• 1 month later...
Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...