Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221803 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Witam. Co mam zrobić jak nie mogę wbić na serwer? gdy wszystko się załaduje to pokazuje mi że brak modelu pod nazwą ghost. Pomożecie? bo chciałbym zagrać a nie mogę. W Konsoli wyskakuje taki komunikat. Error: could not load file dels/ghost.mdl Model dels/ghost.mdl not found and not available from server Cannot continue without model dels/ghost.mdl, disconnecting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221835 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 To nie brak modelu ale model się nie może załadować (mogę się mylić bo mam 3 z Anglika ;p).Usuń ten plik z folderu models ,który znajduje się w cstrike wtedy jak wejdziesz na serwer to Ci ten plik pobierze od nowa ,załaduje go i wszystko powinno śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221838 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Usunąłem, wchodzę na serwer pobiera się ghost i po chwili to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221846 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Mi to pomogło ,a jak tobie to nie działa to polecam google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221749 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Siedziałem 1-2 godziny w google i nic nie znalazłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 12 Października 2014 #221852 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 http://amxx.pl/topic/96739-blad-z-modelem-ghostmdl/ Poczytaj to moze cos pomoże a jak nie to usunięcie wszystkich modeli. Tak czytalem. http://multi-head.pl/forum/98-problemy-z-counter-strike/ albo napisz tutaj. Dostaniesz bardziej profesjonalną odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Grudnia 2014 #236695 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi