#RELOP Napisano 12 Października 2014 #221791 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Proszę o wgranie jak przystało na surfa, AUTO BH. Na każdym surfie jest auto bh, a to się jak najbardziej przyda, więc na pewno się sprawdzi i tu. I jeszcze jak już piszę temat to proponuję dać jakiś CAMP METER, albo coś w ten deseń, ponieważ kampią w tej klatce i bez sensu ta gra. Pozdrawiam RELOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2014 #226510 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 AutoBH na surfie musi być przynajmniej tak uważam. Skoro to DM to moze wgl usunąć tą klatkę? Camp meter też warto dodać oraz warto było napisać jakiś regulamin do tego serwera jeśli administracja sie zgodzi mogę go napisać ponieważ grałem ponad rok na surfie i co nieco wiem. A może z DM zrobić zwykłe ffa przepraszam że te propozycję piszę tutaj ale po co tworzyć nowy temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Maja 2015 #83167 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Brak zainteresowań. Mamy rok 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Maja 2015 #83168 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi