Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221694 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Data i godzina:18:20 12 października 2014 Nick admina/gracza, który zawinił:Black. Dowody:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Black .. [AMXBans] There are 3 minutes and 48 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : AdrianQ [AMXBans] Reason : ' Miny nie do ominiecia ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 38880334 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.248.254.201 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Świadkowie:Serwer Uzasadnienie:Na mapie italy2 grałem inżynierem stawiałem miny tak dobrze, że czasami ktoś w nie wpadł. I od razu zaczęły się płacze o miny. Oczywiście fałszywe. Na podanym zdjęciu pokazuje, gdzie je stawiałem:http://scr.hu/2li6/iwoq4 Admin bez żadnego sprawdzenia zbanował mnie, co jest dosyć niespotykane. Mimo, że ban jest tylko na 5 min proszę o wyciągnięcie konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221697 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Ban jest słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221698 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi