Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 11 Października 2014 #221482 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 [align=center]@weave - Damian, zarówno mega skromny mężczyzna, który ma duże poczucie humoru jak i jest świeżo upieczonym adminem COD 500K LVL+DM. Wszystkich czytelników gorąco zapraszam do przeczytania lektury, w której CS'owy Weave opowie Wam o swoim życiu i przekaże kilka ciekawych informacji. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam Cię serdecznie. Znalazłbyś może trochę czasu, by udzielić mi odpowiedzi na pytania w wywiadzie, który mam zamiar z Tobą przeprowadzić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam również. Tak znajdę trochę czasu, ale tylko trochę .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Cieszę się. Mam nadzieję, że poświęcisz tyle, ile będzie trzeba . Na początku prosiłabym Cię, żebyś przybliżył swoją osobę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na wstępie zdradzę swoje jakże boskie imię, CS'owy Weave w realu to Damianek . Miałem napisać coś o sobie, więc może to ma być to, że jestem boski, zajebisty i mega skromny . A tak na poważnie to mam 21 latek, mieszkam w Sosnowcu i pracuje na Hucie jako brygadzista. Uczyłem się w technikum gastronomicznym, ale od razu po mojej osiemnastce dostałem ofertę pracy jako brygadzista w firmie produkcyjnej, a w międzyczasie robiłem zaoczne liceum. Praca była fajna tylko, że było dużo telefonów po godzinach w sprawie nadgodzin. Przez 3 miesiące pracowałem prawie po 18 godzin dziennie (w sumie więcej spałem, ale jednak byłem w tej pracy ). Po zrezygnowaniu dostałem się do zakładu pracy do Huty Katowice, również na stanowisko brygadzisty i pracuje tu do dnia dzisiejszego.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Widzę, że sporo nas łączy. Ja też byłam w technikum gastronomicznym, z którego zrezygnowałam tak jak Ty, po czym właśnie teraz uczęszczam do zaocznego liceum. Do tego nie ukryję, że praktycznie jesteś moim rówieśnikiem . [/align] [align=center]Wracając do tematu. Pracowałeś aż po osiemnaście godzin to musiał być to dla Ciebie ciężki czas, bo nie miałeś praktycznie życia prywatnego. Cały czas praca i praca, ale niestety taki urok dorosłej osoby. Co powiesz o swojej teraźniejszej pracy brygadzisty? [/align] [align=center] [/align] [align=center]O jak miło, może jeszcze powiesz ze blisko mieszkasz? . Moja praca polega na tym, że po prostu jestem, wypisuje różne raporty i sprawozdania, a potem idę spać. Do pracy chodzę z wielką przyjemnością. Wystarczy dobrze żyć z ludźmi i nie trzeba ich pilnować, bo wiedzą że jak szybko zrobią to, co mają to będą wolni.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Odpowiadając na Twoje pytanie - owszem, mieszkam dość blisko Sosnowca. [/align] [align=center]Rzecz biorąc z tego co piszesz wnioskuję, że jesteś zadowolony ze swojego stanowiska pracy co mnie bardzo cieszy. Sama mam znajomych, którzy bardzo na swoją pracę narzekają. W ogóle ciekawi mnie jakie są Twoje zarobki? [/align] [align=center] [/align] [align=center]To skoro blisko to zawsze można przeprowadzić wywiad w cztery oczy . Hmmm, powiem Ci, że źle nie jest choć mogłoby być lepiej, z przodu wypłaty zawsze jest cyferka 3 .[/align] [align=center] [/align] [align=center]To dobry zarobek . Nie narzekaj, bo znam osoby, które zarabiają tylko 2 tysiące miesięcznie. Oprócz pracy brygadzisty robisz coś w życiu codziennym? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Po za pracą trenuje MMA, chodzę na siłownię, czasami jakaś imprezka. No i również poszukuje miłości życia hahaha.[/align] [align=center] [/align] [align=center]To bardzo dobrze, że trenujesz i ćwiczysz, bo w końcu sport jest potrzebny do życia człowiekowi . Jak już wspomniałeś o miłości to powiedz jaka według Ciebie powinna być idealna dziewczyna? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powinna być przede wszystkim szczera, wierna, kochająca i wyrozumiała.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Te cechy, które wymieniłeś są najważniejszymi cechami dla dwojga kochających się osób. Gdybyś znalazł dziewczynę to gdzie zabrałbyś ją na pierwszą randkę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Haha widzę, że wywiad będzie dosłownie o wszystkim. To zależy od tego, co ta osoba lubi, pierw jakiś film, kolacja i wieczorny spacerek, który nie musi być w mieście gdzie mieszkam tylko możemy wsiąść w auto i jechać w jakieś fajne miejsce.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiedz czy u kobiet patrzysz na osobowość czy może na wygląd? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiem tak: Wygląd to nie wszystko, pierw jest właśnie charakter a dopiero potem wygląd. Nie ważne, że kobieta będzie miss skoro nie będę miał z nią o czym rozmawiać. Wygląd jest że tak powiem miłym dodatkiem do osobowości, ale też jakoś musi być.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Święta racja! A co byś zrobił gdybyś musiał żyć w związku na odległość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie uznaje związków na odległość. Nie umiałbym zaufać.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jesteś moim przeciwieństwem, ale powiem Ci, że jak się prawdziwie kocha to odległość nie ma znaczenia . Powiedz Nam jeszcze czy jest jakaś decyzja, której żałujesz w życiu do dziś? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak jest. 22 marca miałem wyjeżdżać na stałe do Irlandii lecz poznałem pewną osobę i wybrałem pozostanie w Polsce, lecz niestety ta osoba nie doceniła tego i nie potraktowała nas poważnie. Każdy popełnia błędy.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Współczuję, niestety takie życie, nic nie poradzimy . A jest może coś, co chciałbyś zmienić w swoim życiu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmmm w sumie fajnie by było jakbym zaczął zachowywać się jak każdy facet, czyli żebym był chujem i frajerem. Tak jest chyba łatwiej. A tak po za tym to nic. Mam dobrą pracę, pasje i swoje cele do których zawsze dążę i nigdy nie odpuszczam.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Uwierz, że nie jest tak łatwiej. Bądź sobą i taki, jakim jesteś do dziś . Chamstwa szczególnie kobiety, które mają dobre serce nie tolerują i nie chciałyby mieć takiego faceta, który jest wredny i do niczego. Masz może w życiu jakieś marzenia? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Właśnie z tego, co zauważyłem to bardziej chcą wrednych i chamskich. Mam kilka marzeń ale wole na razie ich nie zdradzać, bo zaczynają się powoli spełniać i nie chce zapeszyć .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem, w porządku . Trochę pogawędziliśmy o kobietach i o Twojej osobie, a teraz przejdźmy do Twojego dzieciństwa - jak go wspominasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzieciństwo? To był najpiękniejszy czas. Zero zmartwień, problemów. Cały czas się wychodziło pograć w piłkę albo po prostu posiedzieć. Czas który już nigdy nie nastąpi, teraz tylko praca i rodzina.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Akurat w tym się z Tobą zgodzę, będąc dzieckiem nie trzeba się o nic martwić, rodzice zapewniają nam praktycznie wszystko, czego potrzebujemy. Pamiętasz może w jaką zabawę najchętniej bawiłeś się w dzieciństwie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmmmm, w co się bawiłem to nie pamiętam, ale wiem, że cały czas się siedziało na boisku i grało w piłkę albo w kosza.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem, praktycznie standardowa historia. A jak to było, gdy poszedłeś pierwszy raz do szkoły podstawowej? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hoho szczerze mówiąc było to jakiś czas temu i dokładnie tego nie pamiętam, ale nie byłem rozczarowany ani nic.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hehe, chyba Cię pamięć zawodzi. No dobrze, teraz odbiegniemy trochę od tematu i porozmawiamy o CSie. Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z tą grą? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pierwszego steama dostałem od rodziców na urodziny i było to w pierwszej gimnazjum.[/align] [align=center] [/align] [align=center]To już dość sporo. Jak trafiłeś na Multi-Head? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przed moja przerwą grałem na innej serwerowni właśnie na codzie, byłem tam dosyć długo i po pewnym czasie zacząłem się starać o admina i go dostałem. Potem była roczna przerwa. Znowu kupiłem steama i zacząłem szukać właśnie jakiegoś fajnego coda. W sumie przypadkiem trafiłem na dd2 i była reklama forum, wszedłem i zobaczyłem, że jest cod, więc stwierdziłem, że zagram. Spodobał mi się klimat i ludzie, więc zacząłem grę. Po pewnym czasie stwierdziłem, że jest mało adminów, a dużo czitów, więc złożyłem podanko na admina, które zostało zaakceptowane. I jeżeli znowu z przyczyn losowych nie będę musiał zaprzestać gry to myślę, że będę cały czas .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawa historyjka. Bardzo mnie interesuje czemu grasz na COD'ach, a nie na serwerach typu FFa takich jak np Only DD2? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Kiedyś grałem tylko na ffa i raz zagrałem na codzie i tak już zostało. Wolę po prostu coś takiego jak mogę dobić jakiś lvl, zdobyć perk i dłużej postrzelac. Przez COD również spada trochę skill, bo nie ma tej precyzji, ale po prostu gra na COD sprawia mi przyjemność.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem. Powiem Ci szczerze, że nigdy nie grałam na COD, ale zaczęłam właśnie dzięki MH. Cieszę się, że tak się złożyło, że możemy adminować wspólnie na jednym z COD'ów naszej sieci . Pamiętam jeszcze, że jak pierwszy raz zagrałam na CODzie, a później poszłam na Only DD2 to wydawało mi się jakbym wszystko się zwolniło haha, a co do skilla to bynajmniej mi nie spadł, na Only DD2 gram tak samo jak grałam, a nawet szczerze powiem, że odrobinę lepiej. Lepsze głowy mi wchodzą, ale nie mam pojęcia czym to może być spowodowane : ). Napisz Nam jak po dwóch tygodniach swojego pobytu oceniasz naszą sieć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Sieć jest bardzo fajna. Fajni i miły opiekunowie jak i admini. Atmosfera jest dobra. Jest tylko problem z adminami, których jest zdecydowanie za mało (bynajmniej na codzie) i często ktoś jest oddalony. W skali 10 punktowej dałbym 10 .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Cieszymy się, że Ci się u nas podoba. A jest już może na sieci ktoś, kogo nazwałbyś dobrym kolegą czy też dobrą koleżanką? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmmmm... 3mamcie jest bardzo w porządku i jest jedna adminka o nicku Danke, którą poznałem na samym początku mojej przygody z multi head.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Super. Przejdźmy teraz w świat muzyki. W jakim rodzaju muzyce najbardziej gustujesz i dlaczego? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Od samego początku kiedy zacząłem słuchać muzyki był to rap. W sumie to przez środowisko w którym przebywałem. Zawsze słuchałem, potem robiłem coś w kierunku nagrywania, ale jednak nie było na to czasu. Słucham rapu, ponieważ ten rodzaj muzyki mówi całą prawdę o życiu. To nie jest jakieś puste śpiewanie tylko konkretne nabijanie.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Już Cię lubię, ponieważ też uwielbiam rap. Mógłbyś przytoczyć jakiś swój ulubiony fragment rapu? [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mega kawałek. Chciałabym Cię jeszcze prosić o jakąś swoją aktualną fotografię . [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciacho! . Na koniec wywiadu chciałbyś może kogoś pozdrowić lub dodać kilka słów od siebie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbym pozdrowić wszystkich, z którymi gram i obyśmy zawsze żyli w zgodzie i grali dopóki śmierć Nas nie rozłączy haha .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hehe. Widzę, że poczucie humoru dopisuje . Ja niestety będę się z Tobą żegnać, gdyż nasz wywiad dobiegł końca. Chciałabym Ci bardzo podziękować za wyczerpujące odpowiedzi. Trzymaj się i do usłyszenia . [/align] [align=center] [/align] [align=center]A ja Ci dziękuję za wywiad. Do usłyszenia, pa.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezo Napisano 12 Października 2014 #221541 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Bardzo dobry wywiad. Leci +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221587 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Dobry wywiad,dopracowany i na poziomie (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 Października 2014 #221595 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Wywiqd jest fajny leci plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 12 Października 2014 #221600 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Bardzo fajny wywiad. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 12 Października 2014 #221609 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Fajny wywiad jak zawsze + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221617 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Super wywiad + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221707 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Leci jak torpeda + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221757 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Dobry wywiad , łap + ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221815 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 haha, niektóre odpowiedzi są wręcz głupie ale życia nie można brać na poważnie ;p wgl zauważyłem, że Pani redaktor wyhaczyła tam gdzieś jakieś "ciacho" i chciałbym się apytać gdzie bo jakoś nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Października 2014 Autor #221850 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 haha, niektóre odpowiedzi są wręcz głupie ale życia nie można brać na poważnie ;p Chyba chciałeś napisać "nie można brać sobie wszystkiego na poważnie", bo napisałeś teraz jakbyś chciał przekazać, że wszystko pisałeś w żartach, a tak przecież chyba nie było . wgl zauważyłem, że Pani redaktor wyhaczyła tam gdzieś jakieś "ciacho" i chciałbym się apytać gdzie bo jakoś nie widzę Chodzi mi o Twoje zdjęcie. Dla niektórych kobiet forumowych na pewno jesteś to ciacho, którym Cię nazwałam . PS. Cieszę się, że podobał Wam się wywiad, dzięki Waszym odpowiedziom coraz bardziej czuję, że jestem dobra w tym, co robię . Dziękuje bardzo! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi