dupadupadupadupa Napisano 18 Lutego 2016 #399648 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Nick : dupadupadupadupa Data ( Od kiedy do Kiedy ) : od dziś (w sumie od trzech tygodni) do bliżej nieokreślonego czasu Powód : Szkoła, po szkole remont, a potem po prostu już nawet mi się nie chce grać. Do tego przygotowania do matury. Nie ma czasu... Pisałem wcześniej post w dziale, ale doszło mi parę rzeczy i moja aktywność na serwerze spadła do 2 może 3 godzin na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 18 Lutego 2016 #399650 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Masakra, dopiero otrzymałeś wymagającą rangę goblina MH i już urlop? W kulki lecisz? Olej szkołę, olej remont, graj w cs`a. Dobra, tyraj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 18 Lutego 2016 #399651 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi