matikt22 Napisano 18 Lutego 2016 #399621 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Nick: Ax Handle Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem):Wysokie byłem adminem i mam admina . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 6 lat z przerwami Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Ponieważ widzę jak dużo osób łamie regulamin i czitują a chciałbym także wprowadzić miłą atmosferę w grze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6h Kontakt: GG : 57480809 Gt : http://www.gametracker.com/player/Ax%20Handle/80.72.40.110:27027/--> Poprwaiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 18 Lutego 2016 #399638 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Oczywiscie ze na nie: - masz zaledwie 2h grania na serwerze -nie znam cie -nigdy cie nie widzialem, -konto pod podanie -ciekawe czy znasz tak dobrze amx Te podanie to jakas kpina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 18 Lutego 2016 #399640 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie spełniasz wymagań,podanie napisane za szybko oraz napisałeś cytuję" Wysokie byłem adminem i mam admina"to po co ci tutaj admin?? Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi