Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]n0 n4m3! By Admin DD2/INF ( 2 podejście )

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: n0 n4m3!

Doświadczenie (w byciu adminem): bdb

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10

Staż w CS-sie: 2000r

Steam ID: STEAM_0:1:1866216

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/185.36.170.7:27028/

Dlaczego TY .!: Bo mam trochę stażu i wiem kto czituje a kto nie...

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tak wielki że dziennie jestem w topie a wy dziennie go resetujecie więc trochę gram

Kontakt: PW 

http://www.gametracker.com/player/n0%20n4m3!/185.36.170.7:27028/

Edytuj podanie i wklej link do GT ;)

Brakuje Ci dwóch godzin do wymaganych 30 - myślę, że jeszcze dziś to dobijesz, więc nie będzie potrzeby zamykać podania.

Także dobijesz te dwie godzinki i będą wszystkie wymagania spełnione.

Nie widzę powodów, dla których miałbym być na nie.

Masz moje TAK ;)

Score: 2238 
Minutes Played: 1795 
Score per Minute: 1.2 
Rank on Server: #116 out of 21067 

Jeśli to jest 1795 min to podzielimy na 60 min to 29.91 h :) wiec brakuje kilku minut :) 

No więc tak;

- Kojarzę cię z serwera

- Jesteś ogarnięty

- Nie sprawiasz problemów

ALE;

- Nie za bardzo postarałeś się w podaniu

- Zdanie '' wiem kto czituje a kto nie '' nie zbyt mi sie podoba

- Oraz przechwalanie się w podpunkcie Ile czasu dziennie spełniasz na serwerze, także dobrze nie świadczy.

Ja narazie jestem NEUTRAL.

Może zmienię zdanie.

Pozdrawiam.

- Nie za bardzo postarałeś się w podaniu

Dochodzę do wniosku, że przy punkcie "Dlaczego TY?" w nawiasie powinno być napisane, aby gracz napisał esej- dlaczego nadaje się na to stanowisko :)

Już zaczynają mnie takie argumenty bawić...

Może zmienię zdanie.

Zdecyduj się: jesteś na TAK, NIE czy zostajesz przy NEUTRAL?

A jeśli już się czepiamy to tak:

na razie- piszemy osobno

niezbyt- piszemy razem

Xeonixx , To nie jest przesłuchanie do mam talent tylko do usuwania zagrożenia z servera, a ile gram w cs'a na waszym serverze, tylko ile mi na to czas pozwala, nie chodzę do szkoły, pracuje 7-15 po pracy muszę ogarnać chatę i obiad jeśli kobieta moja pracuje na 14-22 a jeśli ma na rano 6-14 to spędzam z nią czas bo mieszkamy pod jednym dachem, mi rodzicę pod mordę nie daja jedzenia i nie sprzątają kurzy, mieszkam z dziewczyną i dlatego napisałem, mam czas to gram, a jeśli niektórym to nie odpowiada to nie moja wina, trochę znam się na cs bo nie gram od dziś tylko od cs 1.3 o którym pewnie nawet nie słyszałeś, więc kolego Twoja opinia na mnie nie robi wrażenia... Dziękuje a co z tego wyniknie zobaczymy, czas pokaże... Pozdrawiam 

Xeonixx , To nie jest przesłuchanie do mam talent tylko do usuwania zagrożenia z servera, a ile gram w cs'a na waszym serverze, tylko ile mi na to czas pozwala, nie chodzę do szkoły, pracuje 7-15 po pracy muszę ogarnać chatę i obiad jeśli kobieta moja pracuje na 14-22 a jeśli ma na rano 6-14 to spędzam z nią czas bo mieszkamy pod jednym dachem, mi rodzicę pod mordę nie daja jedzenia i nie sprzątają kurzy, mieszkam z dziewczyną i dlatego napisałem, mam czas to gram, a jeśli niektórym to nie odpowiada to nie moja wina, trochę znam się na cs bo nie gram od dziś tylko od cs 1.3 o którym pewnie nawet nie słyszałeś, więc kolego Twoja opinia na mnie nie robi wrażenia... Dziękuje a co z tego wyniknie zobaczymy, czas pokaże... Pozdrawiam 

Rozumiem cię że masz sporo swoich obowiązków. Nie czepiam się o to, ale jednak mimo wszystko podanie mogłoby być ładniejsze prawda? No bo pomyśl jeśli ktoś napisał podanie na odwal się to tak samo może adminować, ktoś mu napisze na u@ a on zrobi zlewkę na to. Ja rozumiem ciebie, powinieneś zrozumieć także mnie. Nie dałem ci na nie, patrząc na wiek. Domyśliłem się że masz swoje obowiązki, tak więc jak mówie, NEUTRAL.

Dochodzę do wniosku, że przy punkcie "Dlaczego TY?" w nawiasie powinno być napisane, aby gracz napisał esej- dlaczego nadaje się na to stanowisko :)

Już zaczynają mnie takie argumenty bawić...

To nie ma być śmieszne... Każdy admin jest tu po to aby wyrazić swoją opinie. Nie wiem po co ty sie tu wypowiadasz i prowokujesz spam. I nie ma być napisany esej, jednak coś więcej. Nie znam prawie tego '' chłopaka '' lub '' pana '' aby go nie urazić, i nie wiem czy naprawdę zależy mu na podaniu, tak więc wyluzuj :).

Zdecyduj się: jesteś na TAK, NIE czy zostajesz przy NEUTRAL?

Jak napisałem NEUTRAL

A jeśli już się czepiamy to tak:

na razie- piszemy osobno

niezbyt- piszemy razem

Bardzo dziękuje za poprawienie, pisałem na telefonie na szybko, mimo to dzięki :)

Dziś, jadę na weekend wracam w poniedziałek, więc dostępu do strony waszej raczej nie będę miał bo braknie mi czasu bo mam kupe spraw do załatwienia w Siedlcach a do Siedlec 450 km drogi ;) Więc czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej rekrutacji :) 

Nie wiem po co wam to nabijanie postów bezsensu :) kolego nie musisz nam zdawać relacji ze swojego życia i atakować każdego kto ma jakieś zastrzeżenia do Twojego podania. Jestem na nie, dlaczego? Zajmij się sprawami prywatnymi bo masz ich sporo a taki admin to kolejny obowiązek który jest Ci zupełnie niepotrzebny;)

Hehehe, widzę kochana ze ksywa pasuje do Ciebie idealnie "Zielona" w tym co piszesz, nie znasz mojego zycia prywatnego więc ogarnij się :* Pozdrawiam Serdecznie ;P 

Kolego, arogancję zostaw dla siebie

Pozdrawiam :)

Mój ostatni post w tym podaniu.

To nie ma być śmieszne... Każdy admin jest tu po to aby wyrazić swoją opinie. Nie wiem po co ty sie tu wypowiadasz i prowokujesz spam. I nie ma być napisany esej, jednak coś więcej. Nie znam prawie tego '' chłopaka '' lub '' pana '' aby go nie urazić, i nie wiem czy naprawdę zależy mu na podaniu, tak więc wyluzuj :).

1. X. Zabrania się wypowiadania w podaniach o adminów graczom, którzy nie zaglądają na serwer, którego podanie dotyczy. Jeśli na danym serwerze nie grywamy nie możemy mieć pojęcia co kandydat na serwer wnosi. Wypowiedzi takie będą uważane za spam i nagradzane ostrzeżeniami. /Regulamin/

Wynika stąd jasno, że mogę się wypowiedzieć w tym podaniu, więc nie wiem w jakim celu piszesz do mnie "po co ty tu sie wypowiadasz"

2. Napisał to,co w większości podań w jednym zdaniu (zwyczajnie skrócił kilka zdań do jednego zdania)- wg mnie wystarczająco.

3. Skoro składa podanie o admina to samo to mówi za siebie, że jednak mu zależy, chce pełnić tą funkcję.

4. Odpowiadając w ten sposób na mój post sam prowokujesz spam ;)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...